Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miina Äkkijyrkkä: "Tahdon erotiikkaa! Rikasta, rakasta, monenlaista!"

Kuvataiteilija Miina Äkkijyrkän mielestä on taitolaji rakentaa eroottinen ilmapiiri pitkässä parisuhteessa.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Miina Äkkijyrkkä, 65, on kuvataiteilija, joka muistetaan etenkin nauta-aiheisista veistoksistaan ja maalauksistaan. Äkkijyrkkä on tullut tunnetuksi myös perinteisen suomalaisen karjan puolustajana. Valtion taiteilijaeläkkeen 2014 saaneella Äkkijyrkällä on kolme aikuista lasta.
Miina Äkkijyrkkä, 65, on kuvataiteilija, joka muistetaan etenkin nauta-aiheisista veistoksistaan ja maalauksistaan. Äkkijyrkkä on tullut tunnetuksi myös perinteisen suomalaisen karjan puolustajana. Valtion taiteilijaeläkkeen 2014 saaneella Äkkijyrkällä on kolme aikuista lasta. Kuva: Milka Alanen

Nauran joka päivä. Mikäs tässä on ollessa, kun aurinko porottaa ja hormonit hyrräävät. Olen nauranut aina, paitsi silloin kun olen ollut masentunut.

Halailen jatkuvasti. Kukaan, joka on kanssani, ei voi välttyä siltä, että pusuja tulee ja halauksia sataa.

Lempikirosanojani en kehtaa latoa tähän, sillä ne tulevat sarjana. Ne perinteiset ja sitten muutama ruumiinosa päälle.

Keittiössä valmistan gourmet-herkkuja silloin, kun rahat eivät ole loppu. Jos rahat ovat loppu, juon vettä hanasta ja keitän kaurapuuroa.

Kirkossa tunnen oloni turvalliseksi, kodikkaaksi ja hyväksytyksi. Se on minulle tärkeä pyhä paikka. Jumalan huoneessa ei voi tehdä niin paljon syntiä kuin muutoin voisi.

Voin hyvin, kun syön kohtuullisesti, liikun paljon, harrastan matkoja, rakastan ystäviäni ja rukoilen heidän puolestaan. Nykyään voin paremmin kuin koskaan. Tunnen kehossani hyvinvointia, voin hyppiä ja juosta.

Ihailen arabihevosia, eläinsuorituksia ja akrobaattitemppuja. Ja tietysti komeita miehiä.

Mieluiten puen päälleni villasukat ja turkin. Kesällä turkki, uikkarit ja kumpparit on aina auton takaluukussa.

Sovituskopissa minun ei tarvitse käydä varmaan enää koskaan. Minulla on niin paljon vaatteita, että uusia en osta.

Vartalossani rakastan sydäntä ja aivojani. Niiden kautta tulee lahjaksi hyviä oivalluksia, jotka sitten ikään kuin oksentaa ulos paperille.

Haluan seksiä koko ajan. Ehdottomasti! Vähän kylmiä vuosia oli välillä, mutta vaikka kuinka halusin, en osannut tehdä mitään asian eteen. Tahdon erotiikkaa! Rikasta, rakasta, monenlaista! Erotiikka tekee ihmisistä onnellisia ja elämästä elämisen arvoista. Panot ja tökkimiset ovat tosin asia erikseen. Eroottisen ilmapiirin rakentaminen pitkässä parisuhteessa on taitolaji. Se on tahdonteko.

Orgasmi tuntuu totaaliselta ja virkistää koko sielun eikä vain kehoa. Se on kokonaisvaltainen Luojan hienosti suunnittelema lahja, joka pitää ihmisen terveenä. Sitä pitää tahtoa. Jos sitä ei tahdo, sitä ei myöskään saa.

Jos olisin ministeri, tekisin työn kannattavaksi, parantaisin suomalaista kilpailukykyä ja muuttaisin verotusta. Tällä menolla mennään ojasta allikkoon, jos kaikki yritykset lähtevät litomaan tästä maasta.

Kun jännitän, unohtelen asioita ja saatan olla suorasukainen. Haen positiivista jännitystä, mutta joskus jännitys häivyttää todellisuudentajun, itsekontrollin ja itsesuojeluvaiston. Vähän aikaa sitten Karibialla uhmasin surffatessa suurten aaltojen voimaa ja otin yhden huulikosketuksen pohjaan.

Lapsilleni opetan rohkeutta. Aina olen sanonut, että en anna teille muuta perintöä kuin rohkeuden.

Menetän malttini, kun tekniset vempeleet eivät toimi.

Auton ratissa menin nuorempana aina tuhatta ja sataa. Nykyään ajan rauhallisemmin, vaikken hitaasta vauhdista tykkääkään.

Kuntosalilla olisi välttämätöntä käydä. Tällä hetkellä en ole löytänyt hyvää paikkaa, jossa käydä. Silti kuntosali kahdesti viikossa olisi hyvä.

Treenin jälkeen tarvitsen vettä, vihanneksia ja lisää vettä. Ehkä vielä sauna ja lepoa päälle.

Kun katson peiliin, ei ole mitään häpeämistä. Olen kiitollinen Jumalalle kaikesta, mitä olen saanut. Elämä on ollut rikasta tähän asti, ja tuntuu siltä, että paranemaan päin on tämä.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!