Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

A.W. Yrjänä paljastaa salaisen paheensa: "Tuijottelen naisten takapuolia"

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
A. W. Yrjänä on 47-vuotias Porvoossa asuva rockmuusikko ja runoilija. Hän on tullut tunnetuksi CMX-yhtyeen laulajana, sanoittajana ja basistina. Yhtyeen 15. albumi Mesmeria ilmestyi tammikuussa ja kiertue päättyy toukokuussa. CMX esiintyy Helsingin Tavastialla 22. toukokuuta.
A. W. Yrjänä on 47-vuotias Porvoossa asuva rockmuusikko ja runoilija. Hän on tullut tunnetuksi CMX-yhtyeen laulajana, sanoittajana ja basistina. Yhtyeen 15. albumi Mesmeria ilmestyi tammikuussa ja kiertue päättyy toukokuussa. CMX esiintyy Helsingin Tavastialla 22. toukokuuta. Kuva: Milka Alanen

Oloni tekee keveäksi se, että keväällä voin mennä pienelle pihallemme ja katsoa, kun maa hengittää, kasvit nousevat ja kaikki vihertää.

Jos olisin nainen, olisin varmaan musta keskiluokkainen nainen Yhdysvalloissa. Näen usein sellaista unta. Nainen on ilmeisesti lääkäri, mutta asia ei ole vielä täysin selvä.

Lempikirosanani on sappermentti.

Viimeksi halasin keikan jälkeen nakkikioskin jonossa neljää ihmistä. He tulivat selittämään jotain keikasta. Ajattelin, etten pääse heistä eroon muuten kuin halaamalla ja lähtemällä karkuun.

Viimeksi itkin lukiessani vertailevaa historiikkia Artekista ja Ikeasta. Kirjassa kuvattiin, miten kilpailijat olivat yrittäneet saada Ikean nurin, mutta firmassa oli aina keksitty jotain uutta. Sain oivalluksia ja itkin niiden innostamana.

Paras urheilusaavutukseni on se, että yli satakiloisena ihmisenä käyn säännöllisesti juoksemassa.

Kun katson peiliin, mieleen tulee paljon parannusehdotuksia.

Voin hyvin, kun vastuullani on 30 hengen illallisen suunnittelu ja toteutus.

Rakastettuni on hurmaavan vaikeasti kuvailtavissa.

Yksin jäädessäni vuokraan kasan tieteiselokuvia, laitan kokonaisen grillikyljen uuniin ja juon valkoviiniä. Puolisoni ei piittaa scifistä, enkä viitsi rääkätä häntä sillä.

Keittiössä tarkastan heti, onko veitset teroitettu. Pidän teroitinta koko ajan mukana laukussa siltä varalta, että päädyn kokkaamaan paikkaan, jossa on tylsät veitset.

Koulussa en osannut luistella. Seisoin luistinten päällä, mutten osannut liikkua.

Salainen paheeni on tuijotella naisten takapuolia ihailevasti.

Orgasmi tuntuu – niin, tuntuuhan se. Bändissämme on käytössä termi "orgasmin aikainen masennus". Se kuvaa tilannetta, jossa kaikki on hyvin, mutta mikään ei kelpaa ja ihminen vain valittaa.

Kadun, että käytin nuorena niin paljon energiaa pahalla tuulella olemiseen. Vastustin kaikkea. Aikuisempana huomasin, että jos teen yhteistyötä, saan aikaan muutakin kuin lisää pahaa mieltä.

Huudan lavalla. Kerran kokeilimme bändin kanssa huutaa myös keikan jälkeen. Karjuimme ihan normiasioita. Se kuulosti todella omituiselta.

Olen pettynyt, kun minulla ei ole rohkeutta sanoa, mitä ajattelen ja tunnen.

Velvollisuuteni on pyrkiä kehittämään lahjojani ja pyrkiä pois huonoista ominaisuuksista, esimerkiksi laiskuudesta.

Nauran, kun huomaan ajatelleeni yksinkertaisen asian niin monimutkaisesti, ettei siinä ole enää mitään hauskaa.

En koskaan unohda vierailua Bangladeshin pääkaupungin Dhakan slummissa, jossa miljoonat ihmiset yrittävät selvitä apunaan vain oma päänsä ja naapurinsa. Ihmisten välillä oli sellaista yhteistyötä, energiaa ja pyrkimystä, jota ei aina näe hyvinvoivien ihmisten välillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!