Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arja Koriseva tuntee kiitollisuutta peiliin katsoessaan

"Aika on kohdellut minua hellästi, ja olen jaksanut pitää huolta itsestäni", Arja Koriseva sanoo.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Arja Koriseva, 50, on vuoden 1989 tangokuningatar. Keväällä hänet nähtiin Tähdet tähdet -ohjelman kilpailijana. Koriseva on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Tänä kesänä hän laulaa kesätapahtumissa ja lavoilla. Hän vierailee myös Suomen kesäteatterin musikaalissa Valkeakoskella 15. elokuuta.
Arja Koriseva, 50, on vuoden 1989 tangokuningatar. Keväällä hänet nähtiin Tähdet tähdet -ohjelman kilpailijana. Koriseva on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Tänä kesänä hän laulaa kesätapahtumissa ja lavoilla. Hän vierailee myös Suomen kesäteatterin musikaalissa Valkeakoskella 15. elokuuta. Kuva: Milka Alanen

Osaan ulkoa lukemattomasti ihmisten kasvoja, minulla on hyvä kasvomuisti. Tunnistan ihmiset, jotka käyvät usein keikoillani.

Ihailen ihmisiä, jotka ovat elämäniloisia ja reippaita.

Itkin, kun hautasimme perheeni kanssa Pilkku-hamsterimme. Tontillamme olevalla eläinten hautausmaalla lepää jo kolme edesmennyttä koiraamme.

Kun katson peiliin, olen kiitollinen että aika on kohdellut minua hellästi ja olen jaksanut pitää huolta itsestäni.

Vartalossani rakastan sitä, että minulla on hoikka vyötärö.

Ihmettelen maailman epäoikeudenmukaisuutta ja kylmyyttä.

Jännitän esiintymistilanteissa, jos en ole ihan sinut tekemiseni kanssa tai en ole saanut mielestäni harjoitella tarpeeksi.

Salainen paheeni on lasi kuohuviiniä ja oma hetki.

Kun aamulla avaan silmäni, haluaisin vielä nukkua viisi minuuttia. Olen kamalan aamu-uninen, ja aamulla voin olla melko kiukkuinen, jos pitäisi heti pompata pystyyn.

Yksin jäädessäni sytytän tulen takkaan ja nautin.

Jos olisin mies, varmaan nikkaroisin ja rakentelisin. Tykkään tehdä pientä pintaremonttia, kuten hioa ja maalata ovenkarmeja.

Tätä neuvoa en aio noudattaa: älä naura ääneen ja osoita tunteitasi avoimesti. Varsinkin urani alkuvaiheessa sain paljon palautetta, jossa neuvottiin noin. Kun olin töissä viihteen monitoimimies Spede Pasasella 1990-luvun alussa, kritiikkiä tuli kirjeitse. Spede laittoi nimimerkillä kirjoitetut kirjeet suoraan silppuriin. Hänestä ei ollut syytä lukea sellaista arvostelua, jota ei uskallettu allekirjoittaa omalla nimellä.

Viimeksi rikoin lupaukseni, kun en voinutkaan lähteä äitini kanssa lupaamalleni yhteiselle syntymäpäivämatkalle. Äitini täytti helmikuussa 70 vuotta ja minä täytin huhtikuussa 50. Lupasin äidille, että otetaan äkkilähtö heti kun Tähdet, tähdet -tv-ohjelma päättyy osaltani, mutta en saanut siihen kohtaan kalenteriini tarpeeksi lomaa.

Koulussa en osannut käsitellä historian laajoja asiakokonaisuuksia. Opiskelin kyllä kokeisiin pieniä aihealueita, mutta en osannut yhdistää oppimaani laajempaan kokonaisuuteen. Vanhemmiten asiat ovat auenneet uudenlaisen kiinnostuksen kautta.

Minua kehutaan positiivisuudestani ja energiasta, joista ihmiset kertovat ammentavansa voimaa itselleen.

Unohdan aina muiden kuin perheenjäsenteni syntymäpäivät. Annankin kaikille koko vuoden lahjat jouluna.

Arpeni on rinnassani, se on alun perin vesirokosta. Kun rokon jättämä rakkulamonttu alkoi kasvaa täyteen arpikudosta, poistatin sen. Leikkauksen jälkeen arpikudos kasvoi vieläkin suuremmaksi. Silloin selvisi, että minulla on rinnan alueella taipumus arpikudoksen liikakasvuun.

Käyn vaa'alla harvoin. En tarkkaile painoani, tunnen kyllä kehossani miten voin.

Treenitavoitteeni on kiinteytyä ja pitää lihaksistoni vahvana. Vähän aikaa sitten luuntiheyteni mitattiin, ja se oli lähellä parikymppisen tasoa.

Treenatessa inhoan pitkien matkojen juoksemista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!