Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hjallis Harkimo: "Naiset ovat miehiä fiksumpia"

Kansanedustaja oppi sydänkohtauksestaan, ettei ole supermies

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Harry "Hjallis" Harkimo, 61, on Sipoossa asuva liikemies ja kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on purjehtinut kilpaa maailman ympäri. Harkimo tunnetaan Jokereiden hallituksen puheenjohtajana, Hartwall Areenan rakennuttajana ja urheiluvaikuttajana. Kahdesti naimisissa olleella Harkimolla on kolme poikaa.
Harry "Hjallis" Harkimo, 61, on Sipoossa asuva liikemies ja kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on purjehtinut kilpaa maailman ympäri. Harkimo tunnetaan Jokereiden hallituksen puheenjohtajana, Hartwall Areenan rakennuttajana ja urheiluvaikuttajana. Kahdesti naimisissa olleella Harkimolla on kolme poikaa. Kuva: Milka Alanen

Oloni tekee keveäksi se, jos juon aamulla smoothien, syön lounaaksi salaatin ja menen illalla lenkille. Sitten on kevyt olo.

Viljelen puheessa liikaa kirosanoja. Suosikkini on se v:llä alkava.

Olen pettynyt, kun yksityiselämässä tulee epäonnistumisia. Bisneksessä niitä pystyy vielä korjaamaan. Yksityiselämän puolella se on hankalampaa.

Menetän malttini, kun poikani säätävät koko ajan, eivätkä tee kuten sanon.

Osaan ulkoa monta kymmentä puhelinnumeroa.

Kantapään kautta olen oppinut, etten ole supermies. Pitkään luulin, ettei minulle tapahdu mitään. Sydänkohtaus viisi vuotta sitten opetti kuitenkin, että terveyttä pitää koko ajan ajatella ja sen eteen on tehtävä töitä.

Koulussa en osannut oikein mitään. Jäin kaksi kertaa luokalle ja kävin kymmentä eri koulua. Mietin aina, että miten joku voi syntyä niin tyhmänä. Ainoat hyvät numerot olivat historiassa ja liikunnassa, muut numerot olivat mitä sattuu.

Minua kehutaan saavuttamistani asioista kuten yksinpurjehduksesta tai Hartwall Areenan rakennuttamisesta. Paljon imartelevampaa olisi, jos kehut liittyisivät joskus luonteeseeni ja persoonaani.

Salainen paheeni on se, että poltan tupakkaa kun olen hermostunut tai juon alkoholia. Siitä tavasta pitäisi päästä eroon.

Muut eivät ymmärrä ajatuksenjuoksuani. Välillä palavereissa tulee sellainen olo, että ihmiset eivät tajua minua. Omasta mielestäni asiat ovat yksinkertaisia, mutta silti niitä ei ymmärretä.

Jään töistä pois, jos olen sairaana. Viiden viime vuoden aikana olen jäänyt töistä pois vain kerran krapulan takia.

Isänpäiväkortissani lukee yleensä, että olet maailman paras isä. Se tuntuu hyvältä.

En kerro kenellekään omista suhdeasioistani. En kenellekään.

Kirkossa käyn jouluna.

Alkossa käyn hyvin harvoin. Silloin kun käyn, ostan valkoviiniä, samppanjaa tai rapukautena snapsia.

Jos olisin eläin, olisin tietysti merenneito.

Jos olisin nainen, en kälkättäisi niin paljon. Ja olisin varmasti fiksumpi kuin miehet. Naiset ovat miehiä fiksumpia.

Olen laihduttanut sydänkohtauksen jälkeen melkein kymmenen kiloa. Sittemmin on tullut vähän lisää. Pitäisi saada neljä kiloa pois.

Mieluiten puen päälleni pyjamahousut, jotka puen heti, kun tulen töistä kotiin. Jos joudun vielä lähtemään ulos, puen verkkarit.

Haluan seksiä silloin, kun on hyvä suhde.

Treenitavoitteeni on olla sopivassa kunnossa. Että olisi hyvä olla. En halua olla maratoneja juokseva himourheilija, minulle riittää sopiva kunto.

Perjantai-iltaisin haluan ehdottomasti mennä saunaan, katsoa telkkaria ja olla poikien kanssa. Se on parasta.

Minut muistetaan toivottavasti kolmesta pojastani.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!