Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Rakastettuni on ihana", sanoo Pamela Tola

Pamela Tola on oppinut vanhemmiten, että liika huolehtiminen ei kannata.

Hyvinvointi
 
Jaana Rinne
Ville Männikkö
Näyttelijä Pamela Tola, 33, muistetaan muun muassa elokuvista Tyttö sinä olet tähti, Napapiirin sankarit ja 21 tapaa pilata avioliitto. Tola ja Manuela Bosco ovat Mannerheimin lastensuojeluliiton aloitteesta kirjoittaneet lastenkirjan Pöytä joka tahtoi kodin. Tolalla on kaksi poikaa tuottaja Pauli Waroman kanssa ja yksi poika näyttelijä Lauri Tilkasen kanssa.
Näyttelijä Pamela Tola, 33, muistetaan muun muassa elokuvista Tyttö sinä olet tähti, Napapiirin sankarit ja 21 tapaa pilata avioliitto. Tola ja Manuela Bosco ovat Mannerheimin lastensuojeluliiton aloitteesta kirjoittaneet lastenkirjan Pöytä joka tahtoi kodin. Tolalla on kaksi poikaa tuottaja Pauli Waroman kanssa ja yksi poika näyttelijä Lauri Tilkasen kanssa. Kuva: Ville Männikkö

Nauran, kun lapseni nauravat, vaikka en aina edes tiedä, mille he nauravat. Muiden iloinen mieli tarttuu minuun helposti.

Huudan joskus vihaisena. Mielestäni tunteet on parempi ilmaista kuin padota. Tärkeintä on osata sopia riidan jälkeen.

Voin hyvin, kun saan nukkua ja liikkua.

Rakastettuni on ihana.

Yksin jäädessäni nautin hiljaisuudesta.

Eksyn ilman navigaattoria. Aikaisemmin kirjoitin tarkat ohjeet paperille, mutta eksyin silti. Minulla on huono suuntavaisto, mutta monesti löydän perille intuitiivisesti, tuurilla.

Oloni tekee keveäksi hyvä seura ja se, että päässä eivät pyöri tekemättömät asiat.

Kun jännitän, saatan purskahtaa nauruun.

Yritän kaikin keinoin välttää myöhään valvomista, mutta epäonnistun siinä usein. Koska minulla on aika vähän omaa aikaa, illalla luen ja kirjoitan.

Jos olisin mies, näyttäisin varmaankin veljeltäni.

Kadun, että en nuorempana lähtenyt ulkomaille vapaaehtoistyöhön tai vaihtoon. Ajattelin aina, että ikävöisin liikaa kotiin. Nykyisessä elämäntilanteessa on mahdotonta irrottautua ja lähteä jonnekin oleskelemaan pidemmäksi aikaa.

Minua kehutaan monista asioista, mutta olen aika huono ottamaan kehuja vastaan. Aikuisiällä olen oppinut kiittämään kehuista.

Matkustaessani nautin siitä, että saan sukeltaa johonkin erilaiseen kulttuuriin ja tutustua paikallisiin ihmisiin. Usein alan kuitenkin nopeasti kaivata tuttuja rutiineja ja omaa sänkyä.

Jos uskaltaisin, tekisin jotain hurjaa, kuten hyppäisin laskuvarjohypyn. Kammoksun korkeita paikkoja, joten benjihyppy tai vastaava on painajaiseni.

Olen laihduttanut joskus.

Viimeiset sanani illalla ovat hyvää yötä.

Kameran edessä olen harvoin oma itseni. Ehkä siksi viihdynkin siellä niin hyvin.

Jos olisin kaksikymmentä, en murehtisi niin paljon tulevaa. Nuorena pelkäsin kaikenlaisia asioita ja tulevaisuutta. En osannut uskoa, että asiat aina järjestyvät jollain tavalla eikä huolehtiminen auta yhtään.

Treenatessa inhoan liiallista puskemista. Liikunnan pitäisi rentouttaa ja tuottaa iloa, ei paineita.

Kun kuntoilu väsyttää, kuntoilen silti, koska voin paremmin, kun liikun säännöllisesti. Liikunnan ei tarvitse olla aggressiivista. Tykkään esimerkiksi liikkua luonnossa koirien kanssa. En noudata orjallisesti mitään aikataulua kuntoilun suhteen.

Paras urheilusaavutukseni on Isänmaallinen mies -elokuvassa roolihahmoni voittama olympiakulta. Lajini oli hiihto. Pitkällinen treenaaminen oli koukuttavaa ja toi mukanaan oppimisen ja kehittymisen ilon.

Tanssijana olen lapsen tasolla. Opiskeltuani vuoden tanssiterapiaa uskon, että jokainen ihminen osaa tanssia, vaikka ei olisi käynyt yhdelläkään tanssitunnilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!