Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Terhi Kokkosen äitienpäiväkortissa lukee: Olet parempi kuin Katri-Helena tai Amerikka

Laulaja, sanoittaja ja dramaturgi Terhi Kokkonen sanoo, ettei uskaltaisi koskaan pitää puhetta esimerkiksi häissä. Myös laulaminen pienissä ja intiimeissä perhetapahtumissa on hänelle vaikea asia.

Hyvinvointi
 
milka alanen
Terhi Kokkonen, 40, oli Ultra Bra -yhtyeen jäsen vuosina 1995–2001. Vuodesta 2002 Kokkonen on ollut Scandinavian Music Groupin laulaja ja sanoittaja. Kokkonen on opiskellut dramaturgiaa ja valmistunut teatteritieteen kandidaatiksi. Kokkosella on 5-vuotias lapsi liitostaan dokumenttiohjaaja Arto Halosen kanssa.
Terhi Kokkonen, 40, oli Ultra Bra -yhtyeen jäsen vuosina 1995–2001. Vuodesta 2002 Kokkonen on ollut Scandinavian Music Groupin laulaja ja sanoittaja. Kokkonen on opiskellut dramaturgiaa ja valmistunut teatteritieteen kandidaatiksi. Kokkosella on 5-vuotias lapsi liitostaan dokumenttiohjaaja Arto Halosen kanssa. Kuva: milka alanen

Ihailen välittömiä ja avoimia ihmisiä. Jos sanoisi kaiken aina ääneen, tulisi ehkä myös paremmin ymmärretyksi.

Lapsen saaminen on tehnyt minusta huolehtivaisen. Olen toisinaan aika hajamielinen käytännön asioissa, mikä aiheuttaa sen, että minun täytyy keskittyä kovasti siihen, että kaikki on lapsella koko ajan hyvin ja muistan

kaiken. Ulospäin se voi näyttää siltä, että olen hirveän tarkka.

Menetän malttini, jos suuhuni laitetaan sanoja tai jos minua tulkitaan tahallisesti väärin. Silloin minusta tulee tosi paha suustani. En enää hermostu yhtä helposti kuin nuorena, mutta jos kuppi menee nurin, joudun

yleensä katumaan myöhemmin sanojani.

Lapselle opetan tällä hetkellä aakkosia, numeroita ja shakin sääntöjä.

Tärkein taito, jonka olen koettanut opettaa, on empatiakyky.

Viimeksi opin ohjaamaan purjeveneen laituriin.

Koulussa en osannut matematiikkaa. Opin kertotaulun aikoinaan luokkani viimeisten joukossa. Olen edelleen huono numeroiden kanssa.

Suihkussa laulan aika harvoin. Oikeastaan vain jos pitää avata ääni keikkaa varten. Huvikseni laulan suihkua mieluummin esimerkiksi kadulla kävellessäni tai karaokessa. Menen karaokeen usein keikkojen jälkeen.

Laulu kuolleesta rakastetusta on vakiolauluni karaokessa.

Salainen paheeni on sipsit. Vaikka ei niissä kyllä mitään salaista ole. Ihan avoimesti en saa niistä tarpeekseni.

Yritän kaikin keinoin välttää tungosta. Minulla on jonkinasteinen ahtaanpaikankammo.

Muut eivät ymmärrä haavettani muuttaa Itä-Helsinkiin, Kallio on niin nähty. Itä-Helsingissä on kaunista arkkitehtuuria, luontoa ja meri. Laajasalo ja Roihuvuori tulee mieleen.

Eläkkeellä aion tehdä töitä ja purjehtia. Perheellämme on 24-jalkainen pieni purjevene, joka pitäisi vaihtaa eläkeikään mennessä sellaiseen, jossa voi asua puolet vuodesta.

Äitienpäiväkortissani lukee "Olet parempi kuin Katri-Helena tai Amerikka, olet rakas". Sain kortin viime äitienpäivänä mieheltäni ja pojaltani.

En ikinä uskaltaisi pitää puhetta häissä tai vastaavassa tilanteessa. Jo laulaminen pienissä ja intiimeissä perhetapahtumissa on vaikeaa, ja puheen pitäminen tuntuu täysin mahdottomalta.

En olisi ikinä uskonut, että minusta tulee niinkin perhekeskeinen kuin nykyään olen. Minulle ei ollut itsestään selvää, että haluan lapsia. Perhe-elämä sopii minulle todella hyvin.

Kun aamulla avaan silmäni, mietin ensimmäiseksi, mitä olen unohtanut.

Yleisön edessä olen rohkeampi kuin olen. Jonkinlainen ujouteni ei jostain syystä estä esiintymistä.

Auton ratissa olen mielestäni erinomainen, vaikka en omista korttia. Olen ajanut autoa yksityisillä pihoilla ja parkkipaikoilla. Olen ajanut kerran jopa bussia.

Jos olisin kaksikymmentä, tekisin todennäköisesti kaikki virheet uudestaan.

Voin hyvin, kun minulla on tiukasti aikataulutettuja töitä. Työni luonne on sellainen, että välillä on hektisempää ja välillä vähemmän hektistä. Yksinäiset ajanjaksot ovat välttämättömiä, mutta toisinaan raskaita.

Paras urheilusaavutukseni on seitsemäs sija koulun maastojuoksukilpailussa seitsemännellä luokalla. En ollut koskaan urheilullinen ja olin ällistynyt sijoittumisestani. Kaikki muut osallistujat olivat todennäköisesti jääneet jonnekin puskaan röökille.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!