Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olen opettanut pojalleni, että hän pystyy mihin vain, sanoo Tommi Läntinen

Hyvinvointi
 

Musiikkibisneksessä kaikki on muuttunut 30 vuodessa. Kun tein ensimmäisen levyn vuonna 1980, ihmisiä kiinnosti musiikki ja he tulivat keikoille. Nykyään musiikki tuntuu olevan jonkinlainen lisäarvo, joskus jopa pakollinen paha. Ydin on kuitenkin sama: hyvä biisi on yhtä kuin hyvä sävel, harmonia ja hyvä esitys.

Koulussa en osannut kiinnostua veistosta. Ei minua huvittanut tehdä jotain kynttilänjalkaa. Olisin halunnut mennä kotitaloustunnille, mutta silloin pojat eivät sinne päässeet.

En koskaan unohda poikani elämän ensiminuutteja. Kun pitelin häntä sylissäni pesupaikalle pääsyä odotellessa, lauloin hiljaa.

Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat olla aitoja, näyttää tunteensa ja olla myös heikkoja ja vajaita. Mittaristoni kulkee akselilla pää, sydän ja munat. Kun nämä mittarit värisevät, niin kaikki on mukavasti.

Lapsena minulle opetettiin, että valheesta jää kiinni. Minulle opetettiin myös, että ”ilo pintaan, vaik syvän märkänis.” Se tarkoittaa, että jokainen saa itse valita, kumpaa energiaa palvelee: hyvää vai pahaa.

Kun jännitän, hiljennyn, panen silmät kiinni ja lausun hetken mantraa. Silloin huomaan, että se olikin se pikkuinen Tommi siellä jännittämässä, vaikka aikuinen mies tässä on ihan elementissään.

Tätä neuvoa en aio noudattaa: Eräs musiikkituottaja sanoi minulle, että lookkiini pitäisi saada vähän vakuutusasiamiestä. Hän tarkoitti, että ulkonäköäni pitäisi vähän porvarillistaa, sillä se auttaisi markkinoinnissa. Haistatin pitkät.

Ihmettelen maailman menoa. Tämä Suomi on kuin Keisarin uudet vaatteet -sadusta. Olemme liian kauan elätelleet hyvinvoinnin valhetta, jokainen omassa poterossaan, työssään ja harrastuksissaan.

Jos olisin nainen, en pyrkisi olemaan hyvä jätkä ollakseni hyvä tyyppi. Haluaisin säilyttää naisellisuuteni, mikä ei tarkoita mitään pehmoilua tai miellyttämistä.

Voin hyvin, kun herään raittiiseen aamuun ja nukahdan raittiina. Olen vihdoinkin vapaa.

Liikun hyötyliikkumalla: kävelen, käyn kuntosalilla, pelaan golfia ja pyöräilen. Minulla oli keskikoulussa mahtava jumppamaikka, joka sai kaikki viihtymään tunnilla ja oli reilu. Sellaiset ihmiset ovat kullan arvoisia.

Salainen paheeni on jäätelö.

Lapsille opetan yhden asian. Siitä asti, kun vaihdoin ensimmäisen kerran poikani vaipan, olen sanonut hänelle: ”Ilmari, sinä pystyt mihin vaan.” Ja hän on pystynyt.

Milka Alanen
Tommi Pekka Läntinen, 56, aloitti musiikkiuransa vuonna 1980. Ennen soolouraansa hän oli muun muassa Boycott- ja Fabrics-yhtyeiden laulusolisti. Läntisen 35-vuotisjuhla-albumi Liekki palaa ilmestyi elokuussa.
Tommi Pekka Läntinen, 56, aloitti musiikkiuransa vuonna 1980. Ennen soolouraansa hän oli muun muassa Boycott- ja Fabrics-yhtyeiden laulusolisti. Läntisen 35-vuotisjuhla-albumi Liekki palaa ilmestyi elokuussa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!