Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Unohdan aina pyykit koneeseen, sanoo vaatesuunnittelija Katri Niskanen

Hyvinvointi
 

Matkin puolitoistavuotiaan poikani ilmeitä. Taidamme matkia toisiamme puolin ja toisin.

Osaan ulkoa todella paljon runoja ja satukirjoja. Jos alkaisin tästä paukuttaa, muistaisin monta satua sanasta sanaan. Kun olin lapsi, minulle luettiin paljon, ja äitinä olen tietysti halunnut palata niihin samoihin kirjoihin uudestaan.

Kun jännitän, vatsaan sattuu todella paljon. Olen ollut lapsesta lähtien kova jännittämään.

Ihailen vahvoja naishahmoja. Esimerkiksi omaa neljä lasta kasvattanutta äitiäni, joka on todellinen tahtonainen. Pidämme paljon yhteyttä.

Koulussa en osannut ottaa rennosti. Halusin osata kaiken. Olin ehkä liiankin tunnollinen suorittaja. Ajattelen nyt, että tunnollisesta luonteenlaadustani on ollut hyötyä myös työelämässä. Varsinkin yrittäjän on hyvä osata asettaa tavoite ja tietää, mitä sen saavuttamisen eteen täytyy tehdä.

Yritän kaikin keinoin välttää loppuunpalamista. Pyrin tasapainoon, jottei yksi elämän osa-alue kasvaisi liian isoksi. Työ on minulle niin iso eteenpäinvievä voima, että joudun tosissani kiinnittämään huomiota siihen, että jätän tarpeeksi aikaa muullekin.

Muut eivät ymmärrä, miten voin antaa niin paljon itsestäni ja ajastani työlleni. Itse en osaa kyseenalaistaa sitä, sillä minulla on suuri tarve ja kutsumus tehdä juuri tätä.

Unohdan aina pyykit koneeseen.

Netissä jumitan usein ennen nukkumaanmenoa, katselemassa Instagramin kuvia mietelauseista.

Auton ratissa olin nuorempana usein kavereiden kuskina, sillä minulla ei ollut tarvetta alkoholin suurkäyttöön.

Minua kehutaan empaattiseksi.

Puen mieluiten päälleni mustaa, mustaa ja mustaa. Oli minulla lapsena prinsessavaihekin. Mitä syvemmälle menin vaatesuunnitteluopinnoissani, sitä vanhemmin minulle tuli sellainen olo, että haluan riisua pukeutumisestani kaiken turhan. Mielenmaisemani on värikäs, mutta kaipaan omassa tyylissäni selkeyttä, jolloin pääsen ikään kuin siveltimen rooliin.

Kehoni kaunein kohta on hiukseni.

Paras urheilusaavutukseni on varmasti se, kuin pystyin vielä voittamaan pikkusiskoni Kertun (hiihtäjä Kerttu Niskanen) hiihdossa. Taisin silloin olla viisivuotias.

Treenitavoitteeni on peace of mind. Harrastan liikuntaa mielen ja kehon harmonian takia. Teen kotijoogaa, käyn toisinaan pilatestunneilla ja liikun paljon luonnossa. Menen mielelläni kävelemään luontoon ja hengittämään raitista ilmaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!