Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seela Sella raivosi lapsille, jotka kiduttivat muurahaisia

Näyttelijä Seela Sella ei siedä sitä, jos eläimiä kiusataan.

Hyvinvointi
 
Alanen Milka
Näyttelijä Seela Sella
Näyttelijä Seela Sella Kuva: Alanen Milka

Menetän malttini, jos eläimiä kiusataan. Miten ihminen ei käsitä, että elämillä on tunteet? Keväällä raivosin lapsille, jotka polttivat suurennuslasilla muurahaisia. He sanoivat silmät pyöreinä, että sehän on vain muurahainen. Tunto se on silläkin, minä vastasin. Uskoivat onneksi, kun alettiin jutella.

Koulussa en osannut pelata pesäpalloa. En koskaan osunut palloon, en ikinä! Minkäänlaiset pallopelit eivät sovi minulle, koordinaatio käden ja pallon välillä ei pelaa. Voimistelussa olin hyvä ja tykkäsin siitä.

Pysyn liikkeessä koirani Nasun ansiosta. Nasu on Kreikasta tuotu löytökoira, hän löytyi roskiksesta.

Usko on asia, jota jotkut ihmiset tarvitsevat, jotkut eivät. Minulle juutalaisuus on avannut yhden portin, ja tarvitsen sitä. Pitää muistaa, että ihmiset ovat rakentaneet uskonnot itselleen turvaksi, siksi ei voi sanoa, että joku uskonto olisi parempi kuin toinen. En ole fanaattinen, mutta pidän kosher-ruokavalion.

Jos olisin mies ja tällä mielenlaadulla ja ajatusmaailmalla varustettu, tuskin olisin pärjännyt näin hyvin. Olisin varmaan jäänyt jalkoihin. Sympatiani ovat miesten puolella, miehiltä vaaditaan nykypäivänä paljon. Itse olen hyvin matriarkaalisesta perheestä, jossa isoäiti ja äiti olivat vahvoja. Naiset pärjäävät aina, olemme miehiä sitkeämpiä ja putoamme aina jaloillemme.

Salainen paheeni on halu laiskotella. Kun saisi vaan olla.

Voin hyvin, kun saan nukkua aamulla pitkään ja ilman suurempia kipuja lähteä liikkeelle. Psyykkisesti voin hyvin, kun lähellä olevat ihmiset voivat hyvin. Haluan, että perheenjäsenet ovat onnellisia ja saavat tehdä haluamaansa työtä ilman rahahuolia. Toivon myös, että he löytäisivät oman paikkansa elämässä. Nykyään jopa lasten on kauhean vaikea löytää itseään, kun on paljon vaatimuksia.

Keittiö on ihan turha, en tarvitse koko huonetta. Inhoan ruuanlaittoa ja kaikkea, mitä keittiössä pitää häärätä.

Viljelen puheessa sanaa ”ihanaa”. Sanon usein, että ai kun ihanaa.

Kun aamulla avaan silmäni, näen Nasun. Hänellä on makuuhuoneeni lattialla sänky. Sieltä hän katsoo, että herääkö se jo.

Eläkkeellä aion olla töissä niin pitkään kuin voin. Voi silti olla, että terveys tulee vastaan. Minua naurattaa välillä kun ihmiset ihastelevat, että ”sinä se olet niin terve!” Minä vastaan että kunpa tietäisitte, minkä pillerimäärän syön. Aamuisin vedän aina iskias-hermon paikoilleen, sitten lähden liikkeelle. Se on asennekysymys.

Jaksan, koska minulla on kolme perhettä: oma perhe, seurakunta ja teatteri. Jokaisessa näissä minulla on erilainen asema. Perusasenne minun ikäpolvessani on se, että pienestä ei kitistä.

Milka Alanen
Seela Sella, 78, valmistui teatterikoulusta vuonna 1959. Hän on esiintynyt yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana muun muassa Turun ja Hämeenlinnan kaupunginteattereissa, Tampereen työväen teatterissa, Tampereen komediateatterissa ja Teatteri Jurkassa. Tällä hetkellä Sella näyttelee Kansallisteatterissa Tabu-näytelmässä. Sellalla on kaksi lasta: poika Ariel ja tytär Ilana.
Seela Sella, 78, valmistui teatterikoulusta vuonna 1959. Hän on esiintynyt yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana muun muassa Turun ja Hämeenlinnan kaupunginteattereissa, Tampereen työväen teatterissa, Tampereen komediateatterissa ja Teatteri Jurkassa. Tällä hetkellä Sella näyttelee Kansallisteatterissa Tabu-näytelmässä. Sellalla on kaksi lasta: poika Ariel ja tytär Ilana.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!