Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anne Kukkohovi: Pystyn viimein käsittelemään veljeni kuolemaa

Juontaja Anne Kukkohovi ihailee Arman Alizadia ja toivoo ymmärrystä poliitikoille. HS pyytää joka viikko tunnettuja henkilöitä täydentämään väitteitä hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Anne Kukkohovi, 45, on juontaja ja mainosalan yrittäjä.
Anne Kukkohovi, 45, on juontaja ja mainosalan yrittäjä. Kuva: Milka Alanen

Jos olisin mies, tekisin ihan samoja asioita kuin nytkin. Sukupuolella ei ole merkitystä minulle, koen ihmiset enemmän henkilöinä. En välttämättä ymmärrä naiskiintiöitä, pikemminkin minusta pitäisi olla ”hyvä ihminen” -kiintiöitä.

Tätä neuvoa en aio noudattaa: ”Kuka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa”. Se on sellaista meidän kulttuuriimme sisäänrakennettua vähättelyä. Itse olen Pohjanmaalta, ja siellä on näitä ”rumat ne vaatteilla koreilee” -juttuja, joita en ollenkaan noteeraa.

Äidilleni olen kiitollinen siitä, että hän on antanut hyvän esimerkin yrittäjyydestä ja hyvästä työmoraalista. Äitini oli kampaamoalan yrittäjä.

Muut eivät ymmärrä, miten voimakas sisäinen maailma minulla on. Toisin kuin ulospäin saattaa näyttää, ovat intressini hyvin pitkälti sisäisiä. Pohdiskelen paljon elämän ja olemassaolon kysymyksiä.

Koulussa en osannut keskittyä. Olin valtavan hajamielinen, ja koko koulu meni läpi vähän tuurilla. Koulua enemmän minua kiinnostivat pojat, meikit ja vaatteet. Vähän teinipissis-touhuissa se meni, myönnetään.

Keittiössä keitän kahvia. Minulle ruuanlaitto on välttämätön paha. Kokatessa olen useimmiten aina joko liian kiireinen tai nälkäinen pystyäkseni nauttimaan siitä. Ihmettelinkin kovasti, kun minua pyydettiin Suomi leipoo -ohjelmaan juontajaksi. Mutta se oli kivaa.

Kun aamulla avaan silmäni, on kello yleensä 6.30. Minulla on tarkka sisäinen kello, ja siksi inhoan valvomista.

Kantapään kautta olen oppinut kaiken työhön liittyvän, olen vaihtanut niin monta kertaa alaa. Olen tehnyt töitä 13-vuotiaasta – esimerkiksi kukkakaupassa, jalokiviliikkeessä, valokuvaamossa ja Kaupunginpuutarhassa. Mallinuran jälkeen opiskelin mainosgraafikoksi.

Unohdan usein, missä puhelimeni on. Se unohtuu vaatekasan alle, ja kerran se on löytynyt jääkaapista.

Ihailen Arman Alizadia. Hän on loistava heppu, joka tekee valtavan rohkeita asioita. Hän on rääväsuu ja empaatikko samassa paketissa.

Osaan ulkoa Duran Duranin Rio-levyn. Olin 10-vuotiaana Duranin suuri fani.

Arpeni ovat pikkuhiljaa parantumassa. Kun tulee tähän ikään, osaa jo käydä läpi kipukohtiaan. Veljeni kuoli, kun olin nuori. Pitkään se oli arka paikka, mutta nyt voin jo käsitellä asiaa.

Treenaan kotona. Esimerkiksi joogaan ja venyttelen. Minulla on myös tapana käydä pitkillä kävelyillä isoveljeni kanssa.

Väkijoukossa tunnen oloni välillä ahdistuneeksi. Esimerkiksi festarit eivät ole minun juttuni.

Kun jännitän, alan jostain syystä haukotella. En tiedä mistä se johtuu.

Rakastettuni on hyvin määrätietoinen ja dominoiva mies. Hänellä on erehtymätön maku, ja hän on persoonallinen ja karismaattinen.

Haluan seksiä usein unissani. Olen kokenut kaikki mahdolliset seksifantasiat unissa, unimaailmani on hyvin värikäs. Olen ollut unessa myös mies.

Jos olisin ministeri, tekisin varmaan ympäripyöreitä päiviä. Minusta poliitikkojen sättiminen on mennyt ihan mahdottomaksi. Nostan heille hattua.

Milka Alanen
Anne Kukkohovi, 45, on juontaja ja mainosalan yrittäjä. Kukkohovi työskenteli 90-luvulla mallina sekä Suomessa että ulkomailla. Koulutukseltaan hän on mainosgraafikko. Nykyään hänellä on miehensä kanssa markkinointiviestintään keskittyvä yritys.
Anne Kukkohovi, 45, on juontaja ja mainosalan yrittäjä. Kukkohovi työskenteli 90-luvulla mallina sekä Suomessa että ulkomailla. Koulutukseltaan hän on mainosgraafikko. Nykyään hänellä on miehensä kanssa markkinointiviestintään keskittyvä yritys.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!