Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijää kutsuttiin 11-vuotiaana hinkkilehmäksi – nyt hän on ylpeä rinnoistaan

Jenni Kokander sanoo olevansa valokuvissa lihavampi kuin oikeasti on. HS pyytää joka viikko tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Alanen Milka
Jenni Kokander, 35, on tullut suurelle yleisölle tutuksi etenkin viihdeohjelma Putouksen kahdelta viimeiseltä kaudelta. Hän on myös tehnyt Kuka kutsui Kokanderin? -ohjelmaa.
Jenni Kokander, 35, on tullut suurelle yleisölle tutuksi etenkin viihdeohjelma Putouksen kahdelta viimeiseltä kaudelta. Hän on myös tehnyt Kuka kutsui Kokanderin? -ohjelmaa. Kuva: Alanen Milka

Oloni tekee keveäksi juokseminen. Harrastan paljasjalkajuoksua. Ensimmäisen kerran kun juoksin kilometrin putkeen, tuli sellainen olo, että lihavakin voi olla kevyt!

Ihmettelen tätä maailmantilannetta ja sitä, kuinka voimakkaasti kaikki ottavat nykyään kantaa. Ihan kuin ei saisi enää olla puolueeton, sillä sosiaalinen media kärjistää.

Kauhistun tyhmyydestä ja välinpitämättömyydestä. Ne ovat usein sama asia. Olen superlepsu kasvattaja, joka antaa lasten syödä sohvalla ja seistä pöydällä, mutten voi sietää epäkunnioittavaa tai tyhmää käytöstä, sellaista henkistä velttoilua.

Viimeksi opin Angela Merkel -imitaation. Ammattini on koko ajan uuden oppimista, joten vapaa-aikana ei tarvitse niinkään haastaa itseään.

Viljelen puheessa liikaa kirosanoja. Meillä on kotona kiroilukassa, joka ei suinkaan ole lapsia varten. Välillä maksan kiroiluni etukäteen, jos lompakossa on hiluja.

Minua kehutaan liian harvoin. Ajatellaan, että taputtaminen riittää näyttelijän kiitokseksi. Liian harvoin sanotaan, että sä olet hyvä. Ja jos sanotaan, pyydellään anteeksi kun häiritään. Eihän se ole mikään häpeän asia! Sanon aina, että kiitos, pelastit mun päivän ja koko viikon.

Salainen paheeni on nenän kaivaminen. Luin tutkimuksen, jossa kerrottiin, että rään syöminen parantaa vastustuskykyä.

Eksyn helposti. Jos kumarrun poimimaan metsässä sieniä koriin ja nousen sitten ylös, minulla ei ole aavistustakaan, missä olen ja mistä tulin. Minun pitää ottaa äiti mukaan ja mielellään isä myös.

Muut eivät ymmärrä voimakasta reviirintarvettani. En viihdy mökkireissuilla, risteilyillä tai vastaavissa, joissa ei pääse pois tilanteesta. Tarvitsen oman tilani ja matkoillakin kaipaan pian kotiin.

En ole koskaan käyttänyt hammaslankaa.

En aio noudattaa ohjetta hidastamisesta. En ymmärrä downshiftausta yhtään. Ajattelen työn määrittelevän ihmistä. Mieluummin pitäisi saada aikaan kuin jättää tekemättä ja laiskotella.

Jos olisin kaksikymmentä, tekisin juuri ne asiat, jotka silloin tein. Elin kunnon hänttäränttävaiheen. Juopottelin, oli paljon miehiä ja tupakkaa. Olin sellainen intohimoinen taiteilijanuori.

Vartaloni kaunein kohta on rinnat. Eivät ole menneet imetyksestä miksikään. Minulle kasvoivat rinnat 11-vuotiaana ja sain haukkumanimen ”hinkkilehmä”. Aika pian ne hinkit sitten alkoivat kiinnostaa.

Tanssijana olen huono. Minulla on kaksi vasenta jalkaa väärinpäin perseessä.

Valokuvissa olen lihavampi kuin oikeasti. Otan itse ihania selfieitä, joissa olen hyvännäköinen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!