Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Markus Selin: Laihduin kymmenen kiloa, kun luovuin karkeista

”Joulukuussa päätin lopettaa karkin puputuksen. Tuloksena miinus kymmenen kiloa”, kertoo elokuvatuottaja Markus Selin. HS pyytää joka viikko tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 

Nauran, kun kuulen hyvän vitsin tai jollekin on käynyt hyvin. Ihmisten onnistumisista tulee niin hyvä olo, että ihan naurattaa. Joskus itkettääkin.

Minua ei naurata kateus. Rasismista aina puhutaan, mutta kateus on kaikkein pahinta. Se on huonoin polttoaine maailmassa. Se ei vie mitään asiaa positiiviseen suuntaan.

Viimeksi halasin koiraani Fijiä tänä aamuna. Se on 12-vuotias portugalilainen löytökoira.

Lempikirosanaani on vaikea valita, sillä käytän kaikkia tasapuolisesti. Toivon, että olisivat hittolaisia, mutta kyllä ne ovat kovempaa tavaraa.

Kun jännitän, vaihdan kanavaa. En tykkää kauhuelokuvista.

Menetän malttini saamattomuudesta ja huonosta asiakaspalvelusta.

Ihailen hyviä elokuvia. Ilmestyskirja. Nyt on yksi niistä elokuvista, joita jaksan ihailla vuodesta toiseen.

Rikoin lupaukseni satoja kertoja silloin, kun poltin röökiä ja lupasin aina lopettaa. Lopullisesti lopetin 1999. Meitä oli viisi kaveria, jotka lopettivat kaikki röökinpolton, kun Häjyt-elokuvalla meni teattereissa 200 000 katsojan raja rikki. Sanktiona olisi ollut saada turpaan.

Minua kehutaan syyttä suotta. Onneksi harvoin.

Salainen paheeni on romanttiset komediat. Tykkään katsoa niitä, vaikka vähän joudun nieleskelemäänkin. Love Actuallyn katsoin taas kerran. Se on kyllä hyvä, vaikka semmoinen äklöihana onkin.

Viimeksi tutustuin karkittomuuteen. Olen ollut ihan kamala karkin salapuputtaja, ja joulukuussa päätin sitten lopettaa. Tuloksena miinus kymmenen kiloa. Muutin samalla muitakin ruokailutottumuksiani, ja syön nykyään vain sen verran kuin on nälkä, vaikka kotona opetettiin, että lautanen pitää aina syödä tyhjäksi.

Perjantai-iltaisin haluan ehdottomasti ottaa kännit. Kavereiden kanssa analysoidaan mennyt viikko ja dokataan.

Jos uskaltaisin, olisin hypännyt laskuvarjolla nuorempana. En uskaltanut, ja äiti kielsi sanomalla, että Markus on niin kömpelö. Sen saivat kaverinikin kuulla.

Jään töistä pois, kun kuolema kolkuttaa.

En aio noudattaa käyttöohjeita. En jaksa koskaan perehtyä niihin. Kutsun mieluummin paikalle jonkun, joka osaa. Kaikilla aloilla on ammattilaisensa, joten miksen antaisi heidän hoitaa hommaansa? Se myös lisää työllisyyttä.

Kun aamulla avaan silmäni, naurattaa, kun on koira vieressä ja ollaan elossa. Silloin on hyvä olla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!