Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tärkein terveysoivallukseni oli hankkia hyvät kengät, sanoo muusikko Anssi Kela

Anssi Kela löysi avun jalkaongelmiinsa lääkärin sijaan kenkäkaupasta. HS pyytää joka viikko yhtä tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Jaana Rinne

Voin hyvin, kun saan nukkua riittävästi. Kahdeksan tuntia on minimi. Jos peräkkäin kasautuu öitä, joiden uniaika jää lyhyemmäksi, alan nuokkua ja nukahdella iltapäivisin.

Tärkein terveysoivallukseni on ollut kiinnittää huomiota oikeanlaisiin kenkiin. Muutamia vuosia sitten käveleminen alkoi sattua niin paljon, että piti käydä lääkärillä ja erilaisissa hoidoissa. Ongelmat poistuivat, kun tajusin, että jos kävelen paljon, jaloissa on oltava kävelemiseen sopivat kengät.

En ole koskaan ollut humalassa. Soittelin kitaraa, kun kaverit alkoivat nuorena tutustua alkoholikulttuuriin. Minua pelottaa ajatus siitä, etten vastaisi tekemisistäni, vaan langoista vetelisi kuningas alkoholi. Monien mielestä täysraittius on kunnioitettavaa. Minusta hienointa olisi pystyä nauttimaan alkoholista terveellä tavalla alkoholismin ja absolutismin välimaastossa.

Minua huolestuttaa, mihin tämä maa on menossa. Poteroita kaivetaan entistä syvemmälle sen sijaan, että eri leirien välille rakennettaisiin siltoja. Pekka Haaviston presidenttikampanjan aikoihin minulla oli vahva tunne leirien mahdollisuudesta keskustella ja kohdata, mutta nyt huomaan tulleeni epäilevämmäksi.

Yksin ollessani syntyy uusia ideoita. Ne tarvitsevat syntyäkseen joutilaisuutta. Oma aika on luksusta, koska minulla on työn lisäksi perheenisän velvoitteita. Onneksi yksinäisyyttä on ripoteltu nautinnollisiksi fragmenteiksi arjen keskelle.

Keittiössä otan lähinnä vastaan käskyjä. Teen pilkkomis- ja kuorimishommia. Oma luovuuteni ei purkaudu kattiloiden ääressä, vaan olen reseptien armoilla.

Viljelen puheessa vaikutteita tapaamiltani tyypeiltä. Olen kierrättäjä. Viimeaikaisin työkalupakkiini nappaamani juttu on Puffet-jätskin uusi nimi: runkopatja.

Minua kehutaan omituiseksi. Kun viikko sitten naispuolinen kaveri sanoi minua omituiseksi, otin sen kehuna. Olen aina arvostanut oman polun kulkemista ja oman elämäntyylin etsimistä. Tuntuu hyvältä olla maailman oudoin Anssi Kela.

Suudellessa kaikki on mahdollista.

Vessassa tykkään lukea musiikkilehtiä ja Tähdet ja avaruus -lehtiä. Pidän vessassa lukemisesta niin paljon, että toimitan pienenkin asian istualtani. Vedettyäni vessan oven kiinni luen aloittamani artikkelin loppuun.

Paras urheilusaavutukseni on itseni voittaminen. Loukkasin selkäni niin pahasti ajaessani Formula 3:ssa, että halvaantuminen oli lähellä. Vuosi onnettomuuden jälkeen ajoin, vaikka olin todella peloissani. Kilpailun starttihetkellä pelko katosi. Tulin kolmantena maaliin, mutta pelon voittaminen oli minulle ykkössijaa isompi palkinto.

Jos kuolisin nyt, lähtisin hyvillä mielin. En ole ajatellut vielä kuolla, mutta jos nyt kuolisin, se ei olisi hirveän surullista, koska en tunne katkeruutta mitään enkä ketään kohtaan, eikä asioita jäisi kesken.

Alanen Milka
Muusikko Anssi Kela, 43, syntyi Helsingissä. Kelan vuonna 2000 julkaistua Nummela -albumia myytiin 150 000 kappaletta, ja se kuuluu Suomen myydyimpiin levyihin. Vuonna 2008 ilmestyi Kelan esikoisromaani Kesä Kalevi Sorsan kanssa . Kelan uusin levy on nimeltään Nostalgiaa . Hän asuu Helsingin Käpylässä avovaimonsa ja tyttärensä kanssa.
Muusikko Anssi Kela, 43, syntyi Helsingissä. Kelan vuonna 2000 julkaistua Nummela -albumia myytiin 150 000 kappaletta, ja se kuuluu Suomen myydyimpiin levyihin. Vuonna 2008 ilmestyi Kelan esikoisromaani Kesä Kalevi Sorsan kanssa . Kelan uusin levy on nimeltään Nostalgiaa . Hän asuu Helsingin Käpylässä avovaimonsa ja tyttärensä kanssa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!