Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laulaja Sanni: Eläkkeellä aion golfata Floridassa golflippa päässä

Veren näkeminen heikottaa, kertoo laulaja-lauluntekijä Sanni. HS pyytää joka viikko yhtä tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Alanen Milka
Sanni Mari Elina Kurkisuo, 22, on laulaja-lauluntekijä. Hän on julkaissut kaksi albumia, Sotke mut (2013) ja Lelu (2015). Sanni osallistui Vain elämää -sarjan neljännelle kaudelle viime syksynä. Uusi single Että mitähän vittua ilmestyi 10.2. Se keräsi Spotifyssa lähes 300000 kuuntelukertaa julkaisupäivänään, mikä on Suomen ennätys.
Sanni Mari Elina Kurkisuo, 22, on laulaja-lauluntekijä. Hän on julkaissut kaksi albumia, Sotke mut (2013) ja Lelu (2015). Sanni osallistui Vain elämää -sarjan neljännelle kaudelle viime syksynä. Uusi single Että mitähän vittua ilmestyi 10.2. Se keräsi Spotifyssa lähes 300000 kuuntelukertaa julkaisupäivänään, mikä on Suomen ennätys. Kuva: Alanen Milka

Kun aamulla avaan silmäni, ensimmäinen asia mielessä on, mitä kapselikahvia teen. Aamulla on heti saatava kahvia.

Muut eivät ymmärrä aina ruokavalintojani. Jos tilanne on hätäinen, kuten nälkäisenä salilta tullessa, saatan sekoittaa kulhoon erikoisia aineksia. Voin syödä maissia ja ketsuppia ihan tyytyväisenä. Ruuan ulkonäkö ei niinkään kiinnosta, kunhan ainesosat ovat hyviä.

Lempikirosanani nyt sattuu olemaan se vittu, se tulee helpoiten suusta. En tosin hirveästi tykkää kiroilla. Uuden Että mitähän vittua -biisini aiheuttamasta kohusta sanoisin, että jos menee istumaan metroon, sanan kuulee siellä paljon useammin kuin kappaleessani.

En ikinä uskaltaisi luovuttaa verta, valitettavasti. Veren näkeminen heikottaa tosi pahasti.

Äidilleni olen aina se sama viisivuotias tyttö, jolla on kova tahtotila. Viisivuotiaana ilmoitin äidilleni, että haluan viulutunneille. Olin niin vaikuttunut näkemästäni Viuluviikareitten esiintymisestä, että halusin itsekin oppia soittamaan viulua.

Yritän kaikin keinoin välttää sitä, että pelko ohjaisi tekemisiäni. Esimerkiksi Mitähän vittua -biisiä tehdessäni ajattelin ensin, että enhän minä voi sanoa näin. Löysin itseni taas ajattelemasta pelkoa. Pysäytin sen kysymällä itseltäni, että kuka muka sanoo, etten voi?

Viimeksi itkin ollessani Los Angelesissa autoajelulla. Aurinko paistoi, ja kuuntelimme kaverin kanssa täysillä radiokanavaa, josta tuli 2000-luvun pop-punkia: sellaisia biisejä, jotka ovat tavallaan syy siihen, että olen alkanut tekemään musaa. Kun The Killersin When You Were Young alkoi soida, purskahdin itkuun, se hetki oli niin hieno.

Paras vitsini...en ole kova kertomaan vitsejä, mutta tällaista olen kertonut: mitä nolla sanoi kasille? ”Kiva vyö.”

Treenaan keikoilla. Ennen treenasin ahkerasti salilla. Nykyään meuhkaan keikalla tosi paljon, ja jos keikkoja on viisikin viikossa, ei siinä enää kauheasti salille ehdi.

Paras terveysoivallukseni on se, että uni on tärkeää. Rytmini on epäsäännöllinen, ja varsinkin viikonloppuisin, kun keikat alkavat myöhään, saatan päästä nukkumaan vasta kolmen aikaan. Seuraavana päivänä lähdetään taas aamusta ajamaan uuteen keikkapaikkaan. Unirytmin tasaaminen on haastavaa, ja sitä on pitänyt harjoitella.

Eläkkeellä aion golfata Floridassa golflippa päässä, juoda hyviä drinkkejä ja miettiä, että olipahan elämä. En ole kyllä ikinä golfannut, mutta näen itseni golfkentällä. Jo pidempään minulla on ollut tämä visio.

Unohdan aina, minne laitoin sukat. Tuntuu, että myöhästyn joka paikasta, kun en löydä sukkia.

Kymmenen vuoden kuluttua toivon, että minulla olisi vähän hajua siitä, kuka olen. Nythän minulla on sellainen olo, että tiedän sen tasan tarkkaan, mutta kymmenen vuoden kuluttua veikkaan ajattelevani, että eihän toi likka tiennyt mistään mitään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!