Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sokeri pitää minut hyväntuulisena, sanoo näyttelijä Jani Volanen

Näyttelijä Jani Volasen painonpudotus jämähti, sillä ilman hiilihydraatteja hänestä tulisi kärttyisä. HS pyytää joka viikko yhtä tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 

Nauran, kun olen rentoutunut, tai kiusaantunut. Olen sen verran hyvä näyttelijä, ettei kukaan välttämättä huomaa tilanteiden eroa.

Oloni tekee keveäksi laihtuminen. Pudotan parhaillaan painoa kuvausten jäljiltä. Kaksitoista kiloa on jo lähtenyt, ja kahdeksan pitäisi vielä pudottaa. Prosessi tosin on jämähtänyt, sillä en voi karpata kun ohjaan. Ilman hiilihydraatteja räjähtelisin työkavereille. Sokeri pitää minut hyväntuulisena.

Viimeksi mokasin, kun otin nukahtamislääkkeen, koska aamuneljän herätyksen takia minun piti olla jo yhdeksän aikaan illalla nukkumassa. En kuitenkaan mennyt sänkyyn, vaan vaeltelin keittiössä ja törmäilin tavaroihin. Käyttäydyin kuulemma varsin laupeasti. Omasta mielestäni olin aika skarppi.

Kantapään kautta olen oppinut aika lailla kaiken työssä ja elämässä.

Koulussa en osannut hakeutua tarpeeksi ajoissa kovisten ja siistien tyyppien joukkoon. Olisi pitänyt mennä heti tupakkarinkiin, mutta sinne ei ollut menemistä sen jälkeen, kun oli jo kerran leimautunut nörttien ja matemaatikkojen porukkaan. Minut on siksi tuomittu olemaan nörttien joukossa hamaan loppuun. Koko urani on varmaan jälkikaikua siitä.

Eksyn helposti, jos en ole päättänyt olla eksymättä. Jos olen päättänyt olla eksymättä, en eksy ikinä. Tämä ei ole mikään hieno elämänfilosofia, vaan ihan käytäntöä.

En ole koskaan käynyt samoilemassa, enkä mene. Jo pelkkä termi kuulostaa rasittavalta. En edes halua kuulla, mitä kaikkea siihen liittyy.

En kerro kenellekään, jos minua kielletään kertomasta. Hahmotan salaisuuksista kuitenkin ne, jotka voi kertoa eteenpäin, vaikka sanotaan, että älä kerro. Toisaalta hahmotan myös ne, joita ei oikeasti saa kertoa.

Perjantai-iltaisin haluan ehdottomasti avata oluen, mutta ei se perjantaihin jää.

Pukuhuoneessa on parhaat jutut. Näytelmän yhteydessä pukuhuoneessa rakentuu inside-huumoria, jota ei myöhemmin pysty ymmärtämään. Inside-huumori on parasta huumoria: jäljittelemätöntä ja vain harvojen tiedossa.

Auton ratissa olen ainoastaan kuvauksissa, joissa teeskentelen ajavani. En osaa ajaa autoa, eikä minulla ole ajokorttia.

Jos olisin nainen, vaatisin samaa palkkaa kuin miehet. Menisin eturintamaan.

Voin hyvin, kun teen sopivassa määrin töitä. Huonosti voin, jos töitä on liian vähän tai niitä on liikaa.

Kun katson peiliin, olen aina hirveän pahoillani.

Hikoilen julkisissa tilanteissa, joissa koen, että hetkenä minä hyvänsä jään kiinni siitä, että puhun täyttä paskaa. Kuten tässä haastattelussa.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!