Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Minna Parikka on kiitollinen uudesta kodistaan, pari viikkoa sitten hän sammutti siellä syttyneen tulipalon

Kenkäsuunnittelijan koti pelastui täpärästi tulipalolta. HS pyytää joka viikko tunnettua suomalaista täydentämään lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Minna Parikka, 35, on kenkäsuunnittelija, jonka kenkiä ja asusteita myydään 25 maassa. Parikan kenkiä ovat käyttäneet muun muassa poptähdet Lady Gaga ja Taylor Swift. Parikka palkittiin Vuoden nuori muotoilija -tittelillä vuonna 2014. Hän esiintyy tosi-tv-ohjelma Huippujengissä, jossa kilpailijat pyrkivät Perun Andien Tocllaraju-vuorelle.
Minna Parikka, 35, on kenkäsuunnittelija, jonka kenkiä ja asusteita myydään 25 maassa. Parikan kenkiä ovat käyttäneet muun muassa poptähdet Lady Gaga ja Taylor Swift. Parikka palkittiin Vuoden nuori muotoilija -tittelillä vuonna 2014. Hän esiintyy tosi-tv-ohjelma Huippujengissä, jossa kilpailijat pyrkivät Perun Andien Tocllaraju-vuorelle. Kuva: Milka Alanen

Kun aamulla avaan silmäni, herään täydellisen vaaleanpunaisessa makuuhuoneessani. Kaikki on vaaleanpunaista: kokolattiamatto, katto ja tekonahkaiset sängynpäädyt. Siellä näen hyviä, vaaleanpunaisia unia.

Unohdan aina kaikkien syntymäpäivät. Olen siitä hyvin pahoillani, ja lahjon sitten jälkikäteen. Kavereiden kanssa sillä ei ole niin väliä, mutta perheenjäsenten kesken se on noloa.

Menetän malttini, kun asiat eivät tapahdu sillä sekunnilla kun haluaisin. Yleensä näin käy toimimattoman elektroniikan kanssa. Olen nollasta sataan -ihminen.

Paras terveysoivallukseni on se, että jos sokeri jäisi pois, olisin paljon pirteämpi ja voisin paremmin. Olin puolitoista kuukautta ilman sokeria, ja se oli mahtavaa. Sitten addiktio taas iski päälle.

Koetinkiveni on ollut yrityksen pyörittäminen ja muotialalla työskentely. Ala ottaa kokonaisvaltaisen otteen elämästä: pitää koko ajan näyttää hyvältä ja olla läsnä kansainvälisesti eri paikoissa. Markkinoin tuotteita itselläni, ja somesta tulee jonkinlaisia paineita. Kaikki näyttää siellä aina niin hemmetin hyvältä!

Liikun testailemalla eri lajeja. Olen sarjaharrastaja. Olen kokeillut paljon erilaisia kamppailulajeja, ja pisimpään olen harrastanut taekwondoa. Salilla en tykkää käydä, sillä se ympäristö on mielestäni niin epäviehättävä. Joogaan kolme-neljä kertaa viikossa. Kävelen myös päivittäin noin seitsemän kilometriä hyötyliikuntana.

Äidilleni olen hänen pieni kultamussukkansa. Olen täysin lellitty kuopus.

Huudan aivan liian vähän. Huutaminen tekisi joskus hyvää. Jos huudan, se tapahtuu harrastaessani kamppailulajeja.

Koulussa en osannut lukea enkä kirjoittaa. Siihen maailmanaikaan ei puhuttu lukihäiriöstä. Onneksi löysin väsäilyn ja luovuuden.

Tätä neuvoa en aio noudattaa: Kaikki neuvot, jotka alkavat ”Sun pitäisi…” jäävät huomiotta. Miksi pitäisi?

Nauran, kun kaadun. Kaatumisesta oppii paljon: aina ei voi onnistua ja olla täydellinen. Olin juuri 20 vuoden tauon jälkeen hiihtämässä Paloheinässä, ja nyt on polvet ja takapuoli mustelmilla.

Kirkossa käyn turistina. En ole uskonnollinen, enkä tunnusta mitään jumalaa.

Olen kiitollinen uudesta kodistani. Pari viikkoa sitten minulla oli tulipalo, jossa keittiön matto syttyi tuleen tulitikun kipinästä. Kuuntelin juuri silloin David Bowien biisiä Cat people, ja samalla kun heitin vettä matolle, soi kertosäe putting out fire with gasoline. Se oli absurdia. Mietin, että tämänkö takia olen tehnyt kovasti töitä – nyt kaikki palaa hetkessä poroksi. Onneksi vain matto paloi.

Tanssijana olen kokeellinen. Haluaisin oppia tanssimaan kunnolla, ja minulla on letkeä lantio. Tykkään reggaetonista ja dancehallista, sellaisista kunnon hetkutustansseista.

Milka Alanen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!