Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kristiina Halkola: Enää en naura kuntosalilla kävijöille

Paras terveysoivallukseni on monipuolisen liikunnan harrastaminen, sanoo Kristiina Halkola.

Hyvinvointi
 

Jos olisin pääministeri, lopettaisin sen vatuloinnin. Käyttäisin vaikutusvaltaani siihen, miten saadaan loppumaan ne sodat, jotka aiheuttavat nämä pakolaisvirrat. Politiikasta on tullut yhä enemmän uran luomista, ja jos keskityt luomaan uraa, et pysty vaikuttamaan.

Rooli, jonka haluisin tehdä, on Niskavuoren vanhan emännän rooli. Sen tekisin mielelläni. Varttuneille naisnäyttelijöille on tietysti ihan liian vähän rooleja.

Ihailen (Nobelin rauhanpalkinnon saajaa, pakistanilaista tyttöjen oikeuksien puolustajaa) Malala Yousafzaita. Juuri niin pitää toimia.

Olen pettynyt, kun vanhuus tekee minusta hitaan, kun en jaksa enää tehdä kaikkea mitä haluaisin, kuten juosta tai laskea suksilla mäkeä. Alan kuitenkin huomata pikku hiljaa, että vaikka ihan kaikkea ei suoritakaan, ei silti joudu vankilaan, eikä tiiliskivi putoa taivaasta päähän. Luulin aina nuorempana, ettei ole mahdollista jättää mitään asioita tekemättä.

Ihmettelen, miten me suomalaiset kestämme tämän pimeyden ja harmauden. Juuri nyt ihaninta on se tuoksu, joka tulee lumen sulamisesta. Ilman kirkasvalolamppua en pystyisi tekemään töitä, nukahtaisin heti pystyyn.

Itken onnellisuudesta, kun kaikki on hyvin. Tai kun näen jotain kamalan kaunista, kuten vähän aikaa sitten Kanariansaarilla ensimmäiset ihanat Bougainvillea-pensaat.

Lastenlasteni mielestä olen varmaan vähän hullu. Vietämme paljon aikaa yhdessä, pelaamme pelejä ja autan heitä läksyjen teossa, mieluiten äidinkielessä ja matematiikassa.

Jos olisin mies, en olisi ollut neljä kertaa äitiyslomalla ja sitä kautta aika pitkään työttömänä. Ja eläkekin olisi nyt parempi. Näyttelijänä myös rooleja olisi varmasti ollut enemmän.

Urahaaveitani olivat lastenlääkäri, psykiatri tai psykologi. Ammatinvalinnanohjaaja tyrmäsi haaveet sanomalla ”ei psykologin työ niin mielenkiintoista ole, tässä minäkin vaan näitä tuloksia pläräilen sinun kanssasi. Kehotan sinua menemään sinne Teatterikouluun ja rupeamaan elokuvatähdeksi”.

Raskain roolini on ollut se, kun minulle yritettiin 60-luvulla liimata seksisymbolin lappu otsaan. Silloin minä suutuin, se ei ollut minun itseni valitsema.

En koskaan unohda, kun näin Eero Melasniemen ensimmäisen kerran Teatterikoulussa. Tiesin heti, että tässä on elämäni mies. Katseemme kohtasivat koulun portaissa.

Paras terveysoivallukseni on monipuolisen liikunnan harrastaminen. Kävin välillä jopa kuntosalilla, ja lakkasin nauramasta salilla kuntoilijoille. Huomasin että lihakset oikeasti vahvistuvat siellä salilla. Harrastan myös vesijuoksua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!