Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jenni Pääskysaari ihastui Kari Hotakaisen liikuntafilosofiaan

Juontaja ja toimittaja Jenni Pääskysaarta luullaan kasvissyöjäksi, koska hän ei juo itseään humalaan.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Muun muassa Pop'n' Roll -tv-ohjelmasta tuttu Jenni Pääskysaari ei ole koskaan polttanut tupakkaa.
Muun muassa Pop'n' Roll -tv-ohjelmasta tuttu Jenni Pääskysaari ei ole koskaan polttanut tupakkaa. Kuva: Milka Alanen

Paras terveysoivallukseni on, että liikunnan pitää olla prioriteettilistan kärjessä. Muistan aina Kari Hotakaisen sulkapalloharrastuksen: Vuonna 2002 hän voitti Finlandia-palkinnon, ja tein silloin Yokotai-keskusteluohjelmaa. Hotakainen myönsi haastattelun mutta sanoi, ettei tule suoraan lähetykseen, koska hänellä on juuri silloin sulkapallotunti. Minulle tällainen prioriteetti on viikoittainen tanssitunti.

Kauhistun harvoin mitään. Viimeksi vähän järkytyin, kun näin, miten joku äiti-ihminen reagoi Cristal Snown musiikkivideoon. Nainen esitti netissä huolensa siitä, miten selittää lapsilleen, miksi kaksi miestä suutelee. Kauhistun hetkittäin henkistä keskiaikaa.

Menetän malttini, kun sukkani kastuvat. Olen todella harvoin pahalla tuulella. En suutu juuri mistään, mutta jos lattialla on märkä läikkä ja satun astumaan siihen, niin helvetti on irti.

Lapsille opetan hyödyllisiä elämäntaitoja, kuten kielen rullaamista eri asentoihin, korvien liikuttelua ja moonwalkia.

Koulussa en osannut olla mielestäni tarpeeksi erikoinen, luova ja taiteellinen. Menin Vantaan Korson yläasteelta Kallion ilmaisutaidon lukioon; siellä taiteilijaperheen vesojen keskellä pyörin duunariperheen tyttönä. Luulin, että minun pitäisi olla jotain muuta kuin olen.

Salainen paheeni on nukkua meikit naamassa. Tapaamieni kauneusalan ammattilaisten mielestä se on lähes murhaan rinnastettava synti. En aina jaksa pestä meikkejä pois ja olen silti edelleen hengissä.

Kantapään kautta olen oppinut, että moottoripyörää ei kannata säilyttää lehmusten alla, koska kirvanpissa.

En ole koskaan polttanut tupakkaa. En hatsejakaan. Enkä laulanut karaokea. Vantaalta kotoisin olevalle molemmat ovat aikamoisia saavutuksia.

Perjantai-iltaisin haluan ehdottomasti käydä karkkikaupassa. Silloin kauhon pussiin noitapillejä, vadelmaveneitä ja kirpeitä mansikkaremmejä. Olin viime vuoden lopussa kolme kuukautta karkkilakossa. Lakko loppui jouluna, ja vedin kaikkea kaksin käsin. Vuodenvaihteen jälkeen olen ollut tyytyväinen kohtuukäyttäjä karkkipäiväkäytännöllä.

Kun juhlin, syön hyvin ja juon korkeintaan pari lasillista kuohuvaa. Olin ennen absolutisti, enkä vieläkään juo itseäni humalaan. Ihmiset vetävät juomattomuudestani hauskoja johtopäätöksiä. Yleisin on, että olen myös kasvissyöjä. Nuorempana moni ajatteli, että olisin harras kristitty. Sekään ei pidä paikkaansa. Reaktiot kertovat siitä, kuinka lokeroimme ihmisiä arjessa turhaan yhden ominaisuuden perusteella.

Jos kuolisin nyt, kuolisin onnellisena ja kiitollisena eletystä elämästä, säärikarvat ajelematta ja eriparialusvaatteissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!