Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Emma Salokosken salainen pahe on baareissa kailottaminen

Laulaja Emma Salokoski kokkaa terveellistä kasvisruokaa ja yliampuvia kakkuja. Palstalla julkisuuden henkilöt täydentävät lauseita.

Hyvinvointi
 
Alanen Milka
Emma Salokoski ei aio noudattaa ohjetta, että pitäisi olla kiltti tyttö.
Emma Salokoski ei aio noudattaa ohjetta, että pitäisi olla kiltti tyttö. Kuva: Alanen Milka

Oloni tekee keveäksi värikäs ja terveellinen kasvisruoka. Ostin vuosi sitten Thaimaan joogareissun jälkeen heräteostoksena joogaruokakirjan, joka käynnisti kiinnostuksen ruuanlaittoon. Terveellinen kasvisruoka on kuin hierontaa ja väriterapiaa sisältäpäin.

Viimeksi halasin 8-vuotiasta poikaani, joka yleensä muksii mahaan tai juoksee karkuun, kun yritän halata.

Viljelen puheessa ylisanoja: mieletöntä, mahtavaa ja tajutonta.

Salainen paheeni on holtiton bilettäminen ja baareissa kailottaminen. Ihmiset varmaan luulevat, että olen ihan sekaisin, mutta ihan syntymähumalaa se vain on ja ehkä vähän alkoholia.

Tätä ohjetta en aio noudattaa: ole kiltti tyttö. Ei onnistu! Vuosia yritin tehdä kaiken oikein ja olla kaikille niin kiva, ettei kukaan tykkäisi huonoa, mutta en onnistunut. Naisilla on niin monia muotteja, joihin täytyisi sopia.

Salaa toivon lahjaksi lahjakortteja luksushoitoihin.

Jos olisin mies, nauttisin varmaan siitä ettei ole lasikattoja, saan euron 80 sentin sijaan eikä ole koko ajan painostavaa huonoa omaatuntoa kaikista asioista.

Kun katson peiliin, olen iloinen, etten ole enää nuori. Oli niin perseestä olla nuori! Oli kamalat paineet, epävarmuus ja kaikki oli auki. Piti olla täydellinen sisältä ja ulkoa. Enää ei tarvitse miettiä niitä asioita, on saanut ajan myötä vapautusta siitä.

Lapselleni opetan itsensä arvostamista ja kunnioittamista – ja toisten kunnioittamista siinä samalla.

Unohdan aina sähköpostit, tekstiviestit ja puhelut, joihin piti vastata. Niitä tulee joka päivä lisää, ja se on ahdistavaa.

Keittiössä tykkään tehdä joko terveellistä kasvisruokaa tai aivan överejä kakkuja, joissa on superpaljon voita ja sokeria. Etenkin mutakakkuni on saanut paljon kiitosta. Yksi salaisuuteni on, että lorautan siihen cointreau-likööriä.

Alkossa käyn liian harvoin. Kaappi on aina tyhjä, joten tulee huonot jatkot.

Osaan ulkoa ilmeisesti ihan hirveän määrän biisinsanoja. En ole laskenut koskaan, mutta sadoissa varmaan mennään. Ne ovat sellaisessa automaattisessa muistissa, että ne eivät edes tunnu vievän aivokapasiteettia.

Muut eivät ymmärrä minua. Itsekään en aina ymmärrä, sillä olen tolkuton tapaus. Taidan olla vähän luovuttanutkin siinä suhteessa.

Tanssijana olen onnellinen. Se tuottaa iloa niin monin tavoin.

Milka Alanen
Emma Salokoski, 39, on laulaja ja laulutekniikan opettaja. Viime syksynä soololevyn julkaissut Salokoski esiintyy Emma Salokoski Voices -kuoronsa kanssa Plastic Bride -kabareessa musiikkiteatteri Kapsäkissä 13.–17. huhtikuuta.
Emma Salokoski, 39, on laulaja ja laulutekniikan opettaja. Viime syksynä soololevyn julkaissut Salokoski esiintyy Emma Salokoski Voices -kuoronsa kanssa Plastic Bride -kabareessa musiikkiteatteri Kapsäkissä 13.–17. huhtikuuta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!