Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijä Mikko Nousiainen: ”Lenkkeily on tyhmintä ikinä”

Mikko Nousiainen harmittelee, että vastusti koulussa pakkoruotsia. Palstalla julkisuudesta tutut henkilöt täydentävät lauseita.

Hyvinvointi
 
Sanna-Kaisa Hongisto
Alanen Milka
Mikko Nousiainen on kihloissa näyttelijä Linda Wiklundin kanssa. Nousiaisella on aiemmasta liitostaan 10-vuotias poika Niila.
Mikko Nousiainen on kihloissa näyttelijä Linda Wiklundin kanssa. Nousiaisella on aiemmasta liitostaan 10-vuotias poika Niila. Kuva: Alanen Milka

Viimeksi itkin onnesta, kun katsoin poikaani ja koiraani touhuilemassa ja halailemassa yhdessä. Siinä on jotain aseistariisuvaa, kun lapsi ja koira ovat parhaat kaverit.

Koulussa en osannut opiskella. Sosiaalisen paineen takia ajattelin, että pakkoruotsi on paskaa. Nyt ei sitten ole sanavarastoa, jonka turvin voisi työskennellä Ruotsissa, Tanskassa tai Norjassa.

Rakastettuni on ainutlaatuinen. Hän on auki ja älykäs ihmissuhteissaan ja osaa ottaa muut huomioon nostamatta itseään. Se on kunnioitettavaa.

Haluan seksiä usein, luojan kiitos. Seksuaalisuus on elinvoimaa, ja parhaimmillaan seksi tekee ihmisestä kokonaisemman.

Netissä jumitan urheilusivuilla. Eniten seuraan jalkapalloa, ja aamuni alkaa sillä, että luen urheilu-uutisia esimerkiksi Ylen teksti-tv:stä ja Ilta-Sanomien urheilusivujen mobiilista.

Voin hyvin, kun olen rehellinen itselleni. Huomasin kaksi vuotta sitten, vuosi eroni jälkeen, etten anna itselleni mahdollisuutta olla onnellinen. Pakenin ongelmia työhön, olin henkisesti jumissa ja hyvinkin uupunut. Nyt olen pystynyt avaamaan itseäni uusille mahdollisuuksille.

Viikoittain kuntoilen mielessäni usein mutta käytännössä harvoin. Olin vähän kipeänä melkein koko talven ja jouduin tekemään töitä puolikuntoisena. Tarkoitus on alkaa taas käydä kuntosalilla ja uimassa.

Lenkkeily on tyhmintä ikinä. Sain siitä tarpeekseni lapsena futistreeneissä.

Jos uskaltaisin, muuttaisin ulkomaille viedäkseni uraani eteenpäin. Going to Kansas Cityn ja Levottomien jälkeen minua kannustettiin siihen, mutta en uskaltanut. Toisaalta halusin tehdä Suomessa teatteria ja oppia lisää ammatistani.

Alkossa yritän vaikuttaa viiniasiantuntijalta, mutta päädyn lähes aina yhden tähden jalluun.

Vartalossani häpeän enää tuskin mitään, mutta pikkupoikana häpesin polviani. Kun katsoo takaa, polvien sisäosat näyttävät omituisilta pompuloilta.

Rikoin lupaukseni hiljattain, kun minun piti soitella poikani kummeille ja kysyä, milloin voisimme tulla kylään. Poikani kysyi kaksi kertaa, milloin soitan, ja lupasin soittaa tänään. En soittanut. Hän sanoi terävästi, että ”isä rikkoo lupauksia”.

Jos olisin nainen, saisin kokea sen käsittämättömän monimutkaisen ajatustenkulun, joka saattaa olla jopa jollain tavalla looginen. Todennäköisesti pystyisin käsittelemään enemmän asioita samanaikaisesti kuin miehenä.

Kantapään kautta olen oppinut lähes kaiken. Tieni on ollut tosi hidas sekä ihmisenä että näyttelijänä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!