Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roope Salminen: Minua on pyydetty monen puolueen ehdokkaaksi

Aamulla Roope Salminen tarkistaa ensimmäisenä viestit kännykästä. Juttusarjassa tunnettu suomalainen täydentää lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 

Kun aamulla avaan silmäni, häpeäkseni myönnän, että ensimmäiseksi otan käteeni puhelimen ja tarkistan, mitä viestejä on tullut ja millä sijalla meidän biisi on Spotifyssä. Yleensä viestejä on Whatsappissa sadasta kahteensataan.

Kantapään kautta olen oppinut, ettei itsensä googlaamisessa ole järkeä. Jos menen omaan Snapchatiini tai Facebookiini, ihmiset sanovat siellä, että olen Jumala ja pitävät minua paljon siistimpänä tyyppinä kuin olen. Jos googlaan itseni ja luen vaikka vauva.fi:stä, että olen pahempi kuin syöpä, niin totuus löytyy varmaan jostain näiden kahden väliltä.

En ihan tajua sitä, että joku menee hämilleen minut tavatessaan. Tulee sellainen olo, että jos tuo tyyppi tuntisi minut paremmin, se ei pitäisi minua niin ihmeellisenä. En itsekään hämmenny, kun tapaan vaikka tosi hyvän putkimiehen.

Koulussa en osannut lukea kokeisiin ja tehdä läksyjä. Kompensoin sitä kuuntelemalla tarkasti tunneilla, ja pärjäsinkin koulussa ihan hyvin: kirjoitin eximian paperit, ja lukion päättötodistuksen keskiarvo oli yhdeksän.

Muut eivät ymmärrä, miksen pidä välillä taukoa tv-hommista. Teen tätä siksi, että se on kivaa. Ei minulla ole tarvetta olla julkisuudessa vielä kymmenen vuoden kuluttua. Jos kasvoni kuluvat nyt, niin sitten voin ajaa vaikka taksia.

Velvollisuuteni on tehdä hyvää viihdettä. Minulla on somessa aika paljon lapsiseuraajia, ja tykkään puhua siellä minulle tärkeistä asioista ja olla mahdollisimman rehellinen. Haluan sanoa kaikille viihdealalle hinkuville, että tämä vaatii paljon. Että jos joku nyt miettii, ryhtyisikö insinööriksi vai artistiksi, niin ehkä kannattaa alkaa insinööriksi.

Eläkkeellä aion katsoa merelle ja kirjoittaa esimerkiksi impro-oppaan. Aion tehdä täysillä töitä ennen kuin jään eläkkeelle, ja sitten en halua enää miettiä duuneja ollenkaan.

Jos olisin pääministeri, hajottaisin hallituksen ja järjestäisin uudet vaalit. Jos olisin sen jälkeen edelleen pääministeri, kuuntelisin älykkäitä ja riippumattomia asiantuntijoita enkä eri alojen lobbareita. Olen tutustunut kaikkien puolueitten puolueohjelmiin, ja minua on pyydetty useamman puolueen ehdokkaaksi. Tällä hetkellä Suomessa ei ole sellaista puoluetta, johon haluaisin liittyä.

Paras terveysoivallukseni on, että se, mitä laittaa kroppaansa, vaikuttaa oikeasti siihen, miten voi ja miltä näyttää. Muutama vuosi sitten katsoin kateellisena tyyppejä, jotka näyttivät pirteiltä ja hyviltä. Viime aikoina olen joutunut laihduttamaan ja lihottamaan elokuvarooleihini, ja apuna on ollut tosi hyvä personal trainer. Nyt olen laihtunut Apulanta-elokuvasta 12 kiloa uutta roolia varten.

Treenaan käymällä lenkillä joka toinen päivä ja salilla noin kolme kertaa viikossa.

Salainen paheeni on Au Pairit Australiassa -ohjelma. Katson aika paljon kevyitä tosi-tv-ohjelmia.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!