Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Säännöllinen ruokailu on paras terveysoivallukseni, sanoo Sami Hedberg

Stand up -koomikko Sami Hedberg haluaisi superkyvyn, jonka avulla voisi suorittaa päivässä koko viikon tehtävät. Sarjassa tunnettu suomalainen täydentää lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 

Kun aamulla avaan silmäni, nautin siitä, että näen ikkunasta ulos suoraan Lauttasaareen kauniiseen luontoon. Lauttasaari on minulle tärkeä paikka, olen syntynyt ja asunut täällä 25 vuotta elämästäni ja pelannut koripalloa seitsemänvuotiaasta Touhun Pojat Lauttasaari -joukkueessa.

Julkisuus tulee tekemisteni sivutuotteena. En ole koskaan halunnut julkisuuteen. Minulle julkisuuden hyöty on siinä, että ihmiset tulevat antamaan palautetta. Se antaa energiaa esiintyä yhä uudelleen.

Kun kukaan ei naura, se on kamalinta maailmassa. Minulla on ollut urani alussa kaksi keikkaa, jossa homma ei vaan ole niin sanotusti lähtenyt. Se johtui pitkälti siitä, että paikat olivat vääriä. Vertaisin sitä tilanteeseen, jossa tyyppi on pantu luennoimaan ravintoterapiasta vuoristoradassa. Onneksi enää ei tule tilanteita, joita en saisi jotenkin pelastettua.

Kun jännitän, valmistan itseäni tulevaan koitokseen. Ennen keikkaa jännitän usein sitä, onko kaikki valmiiksi järjestetty, sillä tuotan itse kaiken keikoillani. Usein mietin, että olisi mahtavaa vain astella valmiille lavalle.

Kauhistun aina nähdessäni käärmeen.

Jos minulla olisi superkyky, haluaisin sellaisen, että päivän aikana voisi suorittaa viikon asiat. Nyt tuntuu, ettei aika vain riitä kaikkeen. Elämässä on niin paljon kaikkea, mitä haluaisin tehdä, muutakin kuin työtä. Haluaisin esimerkiksi oppia espanjaa, maalata, matkustaa enemmän, moottoripyöräillä…

Eläkkeellä aion keksiä uusia haaveita. Olen tosi huono olemaan paikallani, koko ajan pitää olla jotain tekemistä. Ehkä en jää eläkkeelle ollenkaan.

En koskaan unohda sitä, kun Guinness World Recordsin virallinen valvoja tuli viime joulukuussa ilmoittamaan stand up -keikkani päätteeksi että olen tehnyt uuden maailmanennätyksen, yhteensä 365 keikkaa vuodessa. Ensimmäistä kertaa urallani yleisö nousi taputtamaan seisaallaan. Kyllä siinä itku tuli.

Salainen paheeni on suklaa sen kaikissa muodoissa, erityisesti jäätelönä.

Treenatessa inhoan kaikenlaista laitteilla pelehtimistä. Tykkään treenata luontevasti ulkona, juosta, uida, hakata halkoja tai haravoida. Pelaan golfia ja koripalloa.

Paras terveysoivallukseni on säännöllisyys. Ennen minulta unohtui usein kokonaan aamiainen ja söin ensimmäisen kerran vasta yhden aikaan. Toisen aterian söin keikan jälkeen yöllä. Annokset olivat isoja, kun söi vain kahdesti päivässä. Säännöllisyys on haastavaa, mutta se on paras keino painonhallinnassa ja parasta jaksamiselle ja mielelle.

Uimahallin saunassa ei ole soveliasta pieraista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!