Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koulussa minua nauratti, kun opettaja huusi, sanoo näyttelijä Heikki Silvennoinen

Heikki Silvennoinen menettää malttinsa, kun joku töpeksii liikenteessä. Juttusarjassa tunnetut suomalaiset täydentävät lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 
Sanna-Kaisa Hongisto

Kadun, etten mennyt nuorena musiikkikouluun, kuten konservatorioon. Se on ainoa asia, jota kadun. Kaikki vitsit ja ohjelmat on tehty aika tietoisessa tilassa.

Unohdan aina välillä, että olen Kummeli-Heikki, ja että ihmiset katsovat minua ajatellen, että tuossa on Mauno Ahonen elävänä.

Menetän malttini, kun joku töpeksii liikenteessä. Keskisormi heilahtaa heti. Ja silloin vasta ollaan törmäyskurssilla, jos kohtaan toisen keskisormennäyttelijän. Se on kuitenkin harmitonta pientä kiehahtelua, joka on ohi kymmenessä sekunnissa. Kahilaisen Timo usein sanoo vierestä, että älä nyt viitsi, ne tuntee mut.

Huudan kuvauksissa. On hauskaa, kun saa ottaa kovat kiepit roolihahmona. Muistan jo koulusta, että oli hirveän hauskaa, jos opettaja tai joku muu aikuinen huusi täysillä. En tiedä, miksi se niin nauratti, että toinen oli tosissaan vihainen. Siinä tilanteessa ei saisi nauraa.

Osaan ulkoa tosi typeriäkin asioita. Meillä oli aikoinaan kirjahyllyssä kymmenosainen Otavan iso tietosanakirja, jonka aakkostus kuuluu: aa-celle, celli-gh, gi-jyrk, jyrs-kuur, kuus-mons, mont-pyra, pyre-soso, sost-tsc, tse-visc, vise-öö. Nukuin kirjojen lähellä, ja ehkä olen aamuisin tuijotellut kirjahyllyä.

Äidilleni olin hyvin rakas poika. Kun joskus olin televisiossa alasti, äiti kommentoi, että nätit munat, näkykööt.

Lapsille opetan käytännön asioita, kuten puiden pilkkomista ja auton siivoamista. Heidän henkiseen elämäänsä en yritä vaikuttaa.

Kun jännitän, en välitä siitä. Olen sen verran monessa sopassa keitetty, että tiedän selviäväni, tuli vastaan sitten Jope Ruonansuu tai Amerikan presidentti.

Salainen paheeni on varmaankin ruoka. Saatan syödä tuokkosellisen mämmiä itseltänikin salaa.

Salaa toivon lahjaksi punaista Ferraria. Kuulun blueskitaristien klaaniin, eli tykkään hienoista autoista, kengistä ja kelloista.

Matkin lapsena autojen ja laitteiden ääniä. Osaan edelleen perusjutut, kuten Volkkarin äänen. Se tehdään kieltä pärisyttämällä.

Pesen hiukset ennen jokaista keikkaa, ja hyvällä shampoolla, koska lettini ei ole enää kovin hyväkuntoinen.

Jos olisin nainen tästä eteenpäin, ymmärtäisin paremmin miehiä kuin syntyperäiset naiset. Miesten ja naisten välillä on paljon ymmärtämättömyyttä ja epätasa-arvoa. Yhä on paljon sellaista kivikautista käytöstä, että hyvä, ettei tukasta vedetä ja nuijalla lyödä. Hävettää ihmisten puolesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!