Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Harrastan parvekkeella huutamista lasten kanssa, sanoo näyttelijä Antti Luusuaniemi

Antti Luusuaniemen mielestä Suomessa ei ymmärretä koskettamisen merkitystä. Sarjassa tunnettu suomalainen täydentää lauseita hyvinvoinnista.

Hyvinvointi
 

Minusta tuli näyttelijä, koska rakastan esiintymistä. Ala-asteella opettaja huomasi että tuo poika tarvitsee paljon huomiota. Hän järjesti niin, että sain aina perjantaisin pitää luokalle esityksen. Siinä oli paljon urheiluselostaja Juha Jokisen matkimista ja sketsihomman tyyppistä.

Koulussa en osannut olla hiljaa. Olin sietämättömän villi. En ollut paha, en vain osannut pysyä paikallani. Kouluaineissa olin kyllä ihan hyvä.

Ihailen ihmisiä, jotka antavat huomionsa lapsille. Lapsena saatu huomio kantaa pitkälle: varmasti lapsi, jolle on annettu huomiota, osaa myös huomioida muut. Itse esimerkiksi tervehdin aina lasten kanssa leikkipuistoon mennessäni myös muita lapsia.

Jos olisin nainen, nauttisin siitä, että pystyn tekemän montaa asiaa yhtä aikaa. Hämmästelen usein, miten omalla vaimolla voi pysyä sekä työ, koti että perhe niin hyvin hyppysissä.

En ikinä uskaltaisi sukeltaa maanalaisissa onkaloissa. Että jos sellainen ohjelma tehtäisiin, en lähtisi mukaan. Pidän vedestä ja uin paljon, mutta veden alla suuntavaisto katoaa totaalisesti.

Kun aamulla avaan silmäni, toivon, että voisin vielä nukkua vähän aikaa.

Kantapään kautta olen oppinut pitämään hyvää huolta ihmissuhteista. Annan aikaa ja otan huomioon, teen sellaisia pieniä arjen asioita. Minusta suomalaisten pitäisi myös kosketella paljon enemmän. Suomessa heti koetaan, että varsinkin vastakkaisen sukupuolen koskemisessa on jotain seksuaalista. Itse halailen ja pussailen paljon ystävieni kanssa.

Maailma on menettänyt minussa hyvän myyntimiehen. Olin 16-vuotiaana Hyvinkään Misterissä myymässä miesten pukuja. Jos en olisi näyttelijä, olisin varmasti kaupallisella alalla. Tykkään olla ihmisten kanssa ja ymmärrän numeroiden päälle.

Autossa opiskelen kieliä kuuntelemalla kielikursseja nauhalta. Tällä hetkellä treenaan jenkkiaksenttia.

Liikun monipuolisesti. Käyn esimerkiksi taitoliikuntakeskuksessa hyppimässä trampoliinilla lasten kanssa. Hyppiminen on älyttömän ihanaa. Käyn myös poikaporukassa painimassa ja nyrkkeilemässä. Punttisaliharjoittelu ei enää kiinnosta. Liikkuvuus on minulle tärkeämpää kuin se, miltä lihakset näyttävät.

Huudan todella kovaa. Harrastamme välillä lasten kanssa parvekkeella huutamista. En ymmärrä sitä, että aina pitää olla hiljaa ja käyttäytyä hillitysti.

Rakastettuni on yksi rohkeimmista ihmisistä. Hänen kanssaan minulla on olo, että mikä vain on mahdollista.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!