Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saiko lapsenne kunnon varhaisaamiaisen?

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

"Kunnon aamupala aloittaa kunnon päivän." Tämän meneillään olevan lastensuojeluviikon keskeisen ajatuksen merkeissä kerääntyi eilen aamulla klo 8 aikaan parisensataa helsinkiläistä nauttimaan oikeata kunnon aamuateriaa.

Kolme erilaista varhaisaamiaista oli Mannerheimin Lastensuojeluliitto tilaisuuteen varustanut ja ne kaikki täyttävät aamuaterialle asetettavat vaatimukset. Ja jotta lukijatkin tietäisivät, minkälainen tällainen varhaisateria parhaimmillaan on, esittelemme ne seuraavassa:

Omenatuoremehua, leipää ja voita, keitettyä kananmunaa, omenamarmelaadia, juustoa, tomaattia, tuoretta kurkkua, kaakaota.

Omenatuoremehua, ruispuuroa voisilmän kanssa tai kaurahunajamuroja mansikkahillon tai maidon kanssa, maksamakkara- ja juustovoileipä, lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, maitoa tai piimää.

Omenatuoremehua, munakas juusto- tai lihatäytteellä, tomaattia, tuoretta kurkkua, lehtisalaattia, leipää, voita ja suolalihaa, maitoa tai piimää.

Ja kun näiden varhaisaamiaisten nauttijoina oli aikaihmisiä, liittyi useimpien ateriaan tietysti myös vahvaa kahvia, joka monien mielestä lopullisesti panee "koneiston pyörimään".

Pöytien ääressä virittyi aivan itsestään keskustelu siitä, mitä omat lapset olivat aamulla saaneet syödäkseen ennen kouluun lähtöä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit