Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ero kirkosta

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Eroan kirkosta.

– Sehän on nykyään tavallista.

Mutta kun minä eroan kirkosta niin paljon ja joka päivä. Ensinnäkin minussa ei ole tornia eikä alttaritaulua, ei sakastia eikä puupenkkejä, ja kello on vain semmoinen pieni ja hiljainen.

Ristinä kylläkin olen monelle.

Eukon kantelu on saamassa kilpailijan arkkipiispan kantelusta. Yksi on jo tehty. Piispan kantelu saattaa olla esteettisempää kuin nykyinen suvihuvi, sillä siitä jos mistä huomaa, että kanteleminen on rumaa

Mitä muuten jää Sonkajärvelle puiden kaaduttua?

– Eukon kanto.

Kuntien säästötoimet ulottuvat jo kirjastoihinkin.

– Henkilöstöä uhkaa hyllytys.

Kirkosta eroaminen on meillä helppoa, mutta katolisissa maissa edes papit eivät voi erota, koska he eivät voi mennä naimisiinkaan. Heillä on avioliittoneutraali mikä lie.

Suomessa noin joka toinen avioliitto päättyy eroon, ja työsuhteiden kohdalla on pian sama juttu, ellei mennä kohta jo edellekin. Pätkäsuhteet ovat avioliiton puolella olleet totta jo kauan.

Katolisten pappien ammattikunnassa molemmat eroavaisuudet ovat hyvin vähäisiä. Eläköön se pieni ero!

Sanotaan, että hautausmailla on eniten korvaamattomia ihmisiä. Väärin sanottu: eniten korvaamattomia ihmisiä on vakuutusyhtiöissä.

Jeesuskaan ei ollut varsinaisesti puuseppä, vaan maailman ensimmäinen vakuutuslääkäri. Lasarus-nimiselle kuolleelle vakuutuksenottajalle hän sanoi, että ota vuoteesi ja käy, ja kas, korvauksia ei ole haettu vieläkään. Niiltä säästyttiin ns. luonnottomista syistä.

Pääministerin mukaan maassamme on tahoja, jotka haluavat huterasti lännettyneen valtiomme takaisin harmaalle vyöhykkeelle. Stubbin puheista päätellen asialla on etupäässä paikallinen harmaa vyöhyke, mutta eihän Lehtomäen tukka harmaa ole.

Toisaalta Paula Lehtomäki on jo Sotkamossa pistänyt poliittisen tulevaisuutensa likoon.

Mikä muuten on MTV: n kunniamarssi?

– Ankkurit ulos.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit