Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kynttilöiden valaminen hauskaa ja helppoa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Rouva Vappu Tiitola on parhaillaan valuttamassa sulaa steariinia peltitölkkiin sydämen ympärille. Sydänlanka on kiinnitetty tölkin päällä poikittain olevaan kulmikkaaseen lyijykynään, jotta se pysyy paremmin paikallaan ja sitä on kastettu booriveteen savuamisen vähentämiseksi ja sulaan steariiniin sen jäykistämiseksi. Kaikki mahdolliset tyhjät pelti- ja pahvitölkit sopivat hyvin muoteiksi.
Rouva Vappu Tiitola on parhaillaan valuttamassa sulaa steariinia peltitölkkiin sydämen ympärille. Sydänlanka on kiinnitetty tölkin päällä poikittain olevaan kulmikkaaseen lyijykynään, jotta se pysyy paremmin paikallaan ja sitä on kastettu booriveteen savuamisen vähentämiseksi ja sulaan steariiniin sen jäykistämiseksi. Kaikki mahdolliset tyhjät pelti- ja pahvitölkit sopivat hyvin muoteiksi. Kuva: Lehtikuva

Koskaan ennen ei kynttilöiden valaminen kotona ole ollut niin suosittua kuin tänä vuonna joulun alla. Kaupatkin pullistelevat eri kokoisia ja näköisiä käsinvalettuja kynttilöitä ja värien sinfonia on loputon.

Koska käsintehdyt kynttilät ovat kaupassa varsin kalliita ja ne ovat suurta muotia, valmistavat monet niitä kotona, varsinkin nuoriso sekä nuoret parit, joilla ei ole runsaita rahoja sijoitella joululahjoiksi.

Näissä kotitekoisissa kynttilöissä voi jokainen käyttää värisilmäänsä mielin määrin ja muoteista riippuen saa mitä erilaisimpia malleja syntymään. Ja mikä parasta, koskaan ei tule kahta samanlaista.

Pienet mutkat valussa, värin vaihtelu massassa jne. antavat vain kynttilälle sen persoonallisen sävyn.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit