Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusia tuttavuuksia

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
YLE-kuvapalvelu
Kitarayhtye The Renegades esiintyy ulkomaisena vierailijana joululahjavalvojaisissa, joissa esiintyy uusia "kykyjä" eri aloilta.
Kitarayhtye The Renegades esiintyy ulkomaisena vierailijana joululahjavalvojaisissa, joissa esiintyy uusia "kykyjä" eri aloilta. Kuva: YLE-kuvapalvelu

Joululahjavalvojaisten piristeeksi Suomen Televisio lähettää myöhäisohjelmassaan puolitoistatuntia kestävän viihdeparaatin Uudet tuulet. Mattimyöhäisiä lahjanikkareita viihdyttävät tällöin uudet nuoret esiintyjät.

Uudet tuulet puhaltavat tv-ruudussa klassillisesta laulusta ja lausunnasta aina kitaramusiikkiin asti. Fakiiri ja taikurikin ovat mukana, klassillista pianonsoittoa kuullaan ja samoin jazz-pianistin esityksiä. Non-stop-ohjelman selostajina esiintyvät uusina "tv-kasvoina" Olavi Sile, Arvi Lind ja Ferit Salavat.

Iskelmälaululla on myös ohjelmassa osansa, ja esiintyjinä nähdään tämän vuoden SM-iskelmäkilpailujen voittajia. Ohjelman vierailijana on kitarayhtye The Renegades, joka edustaa suosiossa olevaa englantilaista poppia.

Ensiesiintyjien paraatin on suunnitellut Paavo Einiö ja ohjauksesta vastaa Ere Kokkonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit