Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuva-arvoitus: Kuka on Hesarin joulupukki?

Ihmiset
 
Hesarin mysteeripukin pikaiset jouluterveiset
Hesarin mysteeripukin pikaiset jouluterveiset
Kuka on Hesarin tämän vuoden joulupukki? Hän on alle 40-vuotias, julkisuudesta tuttu ja ikuisesti positiivinen mies. Lähetä 28.12. mennessä oma veikkauksesi joulupukin henkilöllisyydestä osoitteeseen hs.ihmiset@hs.fi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kirjapalkinto.
Viikoittaisessa lukijakilpailussa julkaistaan historiallisia kuvia. Mutta joulun kunniaksi tällä kertaa tehtävänä on keksiä, kuka poseeraa Helsingin Sanomien joulupukkina.

Kaikkihan sen tietävät, että joulupukki on oikeasti olemassa ja hän asuu Korvatunturilla tai jossain toisessa lumisessa kolkassa. HS pyysi kuitenkin erästä suomalaista julkisuudesta tuttua herraa poseeraamaan kuin aito joulupukki konsanaan.

Bongaajien tehtävä on nyt keksiä, kuka kuvassa on. Hän on alle 40-vuotias ja ikuisesti positiivinen ihminen, josta saa lisävihiä katselemalla hänen joulutervehdyksensä HSTV:stä.

Rio Gandara HS
Hesarin joulupukki on tehnyt pukkikeikkoja vain sukulaislapsille.
Hesarin joulupukki on tehnyt pukkikeikkoja vain sukulaislapsille.

Ja sitten viime viikon Bongaa paikka -arvoituksen pariin. Se oli vastaajille helppo, koska kukapa pystyisi ikinä unohtamaan, jos on pikkulapsena käynyt pulkkamäessä Paloheinässä.

Määräaikaan mennessä tuli 65 vastausta, joista vain muutama meni väärin. Kuvassa on todennäköisesti Sirkku Heikkonen ja hänen esikoispoikansa Markus.

"Vaatteet ovat meillä molemmilla tutun näköiset kenkiäni myöten. Kävimme mäessä usein talvella 1989", Sirkku Heikkonen kertoo.

"Ennen täyttömäen rakentamista tuossa oli pieni pelto, jonka pohjoisreunassa oli vanha punainen lato. Sen seinustalla oli keväisillä hiihtoretkillä mukava paistatella auringossa", muistelee Hannu Tuominen.

Kirjapalkinnon arpoi HS:n toimittaja Unto Hämäläinen. Voittaja on Tero Laurila, joka saa Hämäläisen teoksen Suomi Euroopan hulluna vuonna 1989 (HS-kirjat) omistuskirjoituksella.

Lähetä veikkauksesi joulupukista sunnuntaihin 28. 12. mennessä osoitteeseen hs.ihmiset@hs.fi. Kirjoita otsikoksi Bongaa joulupukki. Osallistujien kesken arvotaan kirjapalkinto.

Paloheinän mäki 10. 12. 1989.
Paloheinän mäki 10. 12. 1989.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit