Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäänmurtaja "Tarmolle" tehty helikopterikansi

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Olavi Kaskisuo Lehtikuva
Helikopterien laskeutumiskansi on rakennettu "Tarmon" peräosaan, ja se on kooltaan 6x6 metriä. Kuvassamme pursimies Mauno Heikkilä hieman "pyyhkii pölyjä" uudelta erikoisrakenteelta.
Helikopterien laskeutumiskansi on rakennettu "Tarmon" peräosaan, ja se on kooltaan 6x6 metriä. Kuvassamme pursimies Mauno Heikkilä hieman "pyyhkii pölyjä" uudelta erikoisrakenteelta. Kuva: Olavi Kaskisuo Lehtikuva

Helikopterien laskeutumiskansi on rakennettu jäänmurtaja "Tarmon" peräosaan, ja tänään aamulla klo 9 lähtee "Tarmo" nykyisestä sijoituspaikastaan Hietalahden satamasta Kruunuvuorenselälle, jossa helikopterilla kokeillaan ensimmäistä kertaa, miten tällainen laskeutumiskansi täyttää tarkoituksensa. Kokeilujen jälkeen "Tarmo" suuntaa matkansa Perämerelle, jossa jo tarvitaan lisää jäänmurtaja-apua.

Kokeilujen onnistuessa voidaan helikoptereita käyttää entistä suuremmassa määrässä myös jäätiedustelujen tekemiseen, todettiin eilen merenkulkuhallituksesta. Helikopterit voivat laskeutua jäänmurtajan kannelle ja siten ottaa suoran yhteyden aluksen päällikköön.

"Tarmon" peräosaan nyt rakennettu helikopterikansi on kooltaan 6x6 metriä. Helikopterin alastulon näkyvyyden helpottamiseksi on muuten mustan laskeutumiskannen keskelle maalattu suuri punainen ympyrä ja kantta myös ympäröi leveä punainen kehysviiva.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit