Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Firmojen pikkujoulut

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Asiasta valittaneella aviovaimolla taitaa olla hieman vääristynyt käsitys firmojen juhlista.

Olen itsekin aikoinani osallistunut sellaisiin ja voin kokemuksestani kertoa Teille, ettei siellä nyt niin kauheasti halata. Mielestäni halaamisinto on suoraan verrannollinen asianomaisten kotielämän riitaisuuteen, "itkuun ja toraan".

Se, että juhlissa juodaan aika paljon, ei myöskään ole firman vaan kai lähinnä juojan vika. Sanotaanhan niinkin, että teekkarista tulee silloin insinööri, kun hän ymmärtää, ettei kaikkea tarjollaolevaa ole pakko juoda.

Mitä taas siihen tulee, että vaimotkin pitäisi kutsua – jaa'a, siinäpä se!

Firmojen juhlat ovat nimenomaan henkilökunnan keskeisiä tutustumis- ja virkistystilaisuuksia. Siellä saattaa yllättäen huomata, että kenkkuileva työtoveri yksityiselämässään onkin hauska ja mukava.

Jos nyt rouvat – toisilleen täysin vieraat – istuisivat joukossa, muodostuisi tunnelma väkisinkin jäykäksi ja keskinäinen kanssakäyminen jäisi vähäiseksi.

Ja kyllä kai sitä nalkuttamista löytyisi sellaistenkin juhlien jälkeen, mikäli miesparka uskaltautuisi tanssittamaan muitakin kuin "omaansa".

Tehkääpä ensi kerralla kuten minä: saattelette hymyillen miehenne juhlaan ja jäätte itse tyytyväisenä television tai kirjan ääreen. Seuraavana päivänä tarjoilette lihalientä, sillivoileipää ja vahvaa kahvia iloisen hymyn kera. Eiköhän miehenne ala saapua kotiin jo klo 2.

Enemmän huumorintajua

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit