Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alppilaistyyliin Turengissa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Pertti Jenytin Lehtikuva
Hiihto- ja afterskiasuja esittelivät Kuusinen ja Cinderella Turengin alppitunnelmien täydennykseksi. Muotihuoneet olivat varanneet kahteen muotinäytökseen sekä "tavallisen talviulkoilijan" varusteita että loisteliaita muotiluomuksia.
Hiihto- ja afterskiasuja esittelivät Kuusinen ja Cinderella Turengin alppitunnelmien täydennykseksi. Muotihuoneet olivat varanneet kahteen muotinäytökseen sekä "tavallisen talviulkoilijan" varusteita että loisteliaita muotiluomuksia. Kuva: Pertti Jenytin Lehtikuva
Turenki, loppiaisena
(Maija-Liisa Peltonen)

Mannermaisten hiihtokeskusten kevyt tunnelma otti loppiaisena valtaansa tuhansien urheiluvieraiden joukon Turengin Kalpalinnassa. Se oli suuren talvishown päivä, pujottelun, murtomaahiihdon, muodin ja tanssin tahdissa vietetty.

Rinteet kuhisivat reipasta väkeä, josta suuri osa tuli jo melkein aamuhämärissä ja viipyi pitkälle iltaan, jolloin soihdut ja tervapadat loimottivat valoaan laduille.

Sisällä viihtyisässä salissa soi musiikki, hiihto- ja afterski-muoti esittäytyi kaikessa tyylikkyydessään ja metsäteillä helisivät rekiretkien kulkuset.

Kalpalinnan vierasluetteloon merkittiin monta arvovaltaista nimeä lähtien Japanin suurlähettiläs Taisaku Kojimasta ja Turengin vanhasta tutusta, Sveitsin suurlähettiläs Roy H. Hunzikerista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?