Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Millie Lollipop

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Millie Small, jota Aarre Elo ohjaa tämäniltaisessa Millie-showssa.
Millie Small, jota Aarre Elo ohjaa tämäniltaisessa Millie-showssa.
Suomen TV 20.50

Viime vuonna 17 täyttänyt jamaikalainen Millie Small oli Eurooppaan tullessaan jo "vanha tekijä" iskelmämusiikin alalla.

Ensimmäisen levytyksensä hän teki vuonna 1960 voitettuaan Jamaikan pääkaupungissa Kingstonissa pidetyn kykyjenetsintäkilpailun. Jo tästä ensimmäisestä levytyksestä koko Jamaika oppi tuntemaan pikku Millien ja suosio kasvoi sitä mukaa, kun uusia levytyksiä tehtiin.

Millie Small ehti kotisaarellaan tehdä yli 20 levytystä ennen kuin hän syksyllä 1963 siirtyi Englantiin.

Aika oli epäedullinen uudelle yrittäjälle Englannissa, sillä juuri niihin aikoihin oli saarivaltakunnan nuorison potema Beatles-kuume pahimmillaan. Nuoriso ei suostunut näkemäänkään keitään muita kuin Ringo Starrin kumppaneineen eikä kuulemaan mitään muuta kuin näiden musiikkia. Siksi hävisikin Millien ensimmäinen Englannissa tehty levytys yleiseen meluun.

Näin ei käynyt toisen levytyksen, jonka Englannin ja koko Euroopan nuoriso otti jo riemuiten vastaan. Mutta sehän olikin "My Boy Lollipop"...

Millie vieraili viime syksynä myös Suomessa ja esiintyi täällä mm. Suomen Television kameroiden edessä. Millie-show nähdään kuvaruuduissa tänään Aarre Elon ohjaamana esityksenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!