Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jättiläisshow Johnsonin kunniaksi Washingtonissa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Washington, 19. 1. (UPI)

Vain kuninkaalla olisi varaa sellaiseen juhlaan ja vain presidentti voisi sellaista vaatia – ja presidentti, jonka kunniaksi juhla pidettiin, oli 34 minuuttia myöhässä.

Show-maailman suuret nimet aloittivat virallisesti kolme päivää kestävät presidentin virkaanastujaisjuhlat maanantai-iltana demokraattien illallistansseissa, jotka oli järjestetty presidentti Johnsonin kunniaksi ja niiden noin 11.000 puolueen jäsenen viihdytykseksi, jotka olivat auttaneet Johnsonia hänen vaalivoittoonsa.

Huvielämän edustajat olivat saapuneet ilmaiseksi viihdyttämään vieraita Valkoiseen taloon.

Ohjelmassa kuultiin kevyttä republikaanien kiusoittelua, mutta suurin osa pilanteosta kohdistui Texasiin ja Johnsoniin. "Ensimmäistä kertaa näen smokingin, jonka kanssa käytetään kannuksia", sanoi TV-näyttelijä Johnny Carson.

Ohjelmassa esiintyivät myös Julie Andrews ja Carol Burnett, jotka pilailivat Texasin asukkaiden puhetavalla. Bobby Darin esitti oman laulunsa "Suuri yhteiskunta", johon hän kirjoitti sanat matkallaan Los Angelesista Washingtoniin.

Koomikkopari Mike Nichols ja Elaine May laskivat leikkiä Johnsonin terveydenhoito-ohjelmasta.

Suurimmat suosionosoitukset saivat Harry Belafonte ja tanssipari Margot Fonteyn ja Rudolf Nurejev. Esiintyjien joukossa olivat myös Alfred Hitchcock, John Rearon, Woody Allen, Carol Channing, Ann-Margaret ja Barbara Streisand. Juhlallisuuksien huippu saavutetaan keskiviikkona, jolloin Johnson vannoo virkaanastujaisvalan nelivuotiskaudeksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit