Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorisorikollisuus vähentynyt H:gissä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Turengin Sokeritehtaalla luovutettiin tänään tehtaan konepajan rakentama 50. "Otso"-veturi vastaanottajalle. Paikalla nähtiin runsaslukuinen kutsuvierasjoukko.
Turengin Sokeritehtaalla luovutettiin tänään tehtaan konepajan rakentama 50. "Otso"-veturi vastaanottajalle. Paikalla nähtiin runsaslukuinen kutsuvierasjoukko.

Rikospoliiseja opintopäivillä

Nuorisorikollisuustilanne on Helsingin kohdalla lohdullisempi kuin aikoihin, mikä tosin osaltaan johtuu siitä, että ns. suuret ikäluokat ovat vähitellen kasvaneet aikuisiksi.

Autovarkaudet ovat vähentyneet, mutta vastaavasti rattijuoppoustapaukset lisääntyneet, totesi raatimies Niko Oksanen avatessaan Suomen Rikospoliisien Liiton ja Mannerheim-liiton järjestämät rikospoliisien neljännet opintopäivät Helsingissä.

Valistus- ja kasvatustyöllä on rikosten ehkäisytoiminnassa suuri merkitys, ja varsin tarpeellista on auttaa ja ohjata murrosikään kehittynyttä nuorisoa, sillä edelleen on paljon tehtävää varsinkin koko maan huomioonottaen.

Opintopälville osallistuu 39 paikkakunnalta ympäri Suomen viitisenkymmentä rikospoliisia, jotka ovat mukana nuorisorikollisuutta ehkäisevässä opetustoiminnassa kansakouluissa. Lisäksi päivillä on ensimmäistä kertaa yksi huoltopoliisissa palveleva naispuolinen luennoitsija, jonka tehtäviin kuuluu tyttöoppilaiden ohjaaminen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit