Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aluksia jollasta loistoristeilijään kevään suuressa venenäyttelyssä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Kesän esimakua keskellä sydäntalven pakkasten on tarjolla Helsingin Messuhallissa, jossa tänään avataan vene- ja retkeilynäyttely.
Kesän esimakua keskellä sydäntalven pakkasten on tarjolla Helsingin Messuhallissa, jossa tänään avataan vene- ja retkeilynäyttely.

Tiedättekö mikä on meripaketti? Vastaus löytyy Helsingin messuhalleissa tänään avattavasta vene- ja retkeilynäyttelystä, jossa on näytteillä pitkälti toista sataa purje-, moottori- ja soutuvenettä, erilaisia venemoottoreita, merenkulkuvälineitä sekä jonkin verran retkeilytarvikkeita ja mainittu meripaketti. Meripakettiin kuuluvat lasikuituvene, venemoottori ja auton perään kiinnitettävä veneenkuljetusvaunu.

Tällaisen paketin hinta on parisenkymmentätuhatta nykymarkkaa, multa kyllä näytteillä on kaksikin kertaa näin kalliita aluksia kaikkein paksuimpien lompakoiden varalle.

Köyhempikin mies pääsee sentään veden päälle jos haluaa. Jollan saa parilla- ja puuvalmiin soutuveneen kolmellasadalla markalla. Vaihtelun varaa on niin hinnan kuin materiaalinkin puolesta. Aluksia on puusta, kankaasta, kumista ja lasikuidusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit