Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

P. J. Proby – Pop-laulajien Cassius Clay

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
PJP vauhdissa. Mustat silmälasit, tukka rusetilla niskassa ja suu auki. Tällä kertaa kuitenkin vain laulamiseen.
PJP vauhdissa. Mustat silmälasit, tukka rusetilla niskassa ja suu auki. Tällä kertaa kuitenkin vain laulamiseen.

PJP eli amerikkalainen laulaja P. J. Proby repäisi liian kireät samettihousunsa kahtena peräkkäisenä iltana Lontoossa esiintyessään. Tämän jälkeen alkoivat lehdet kirjoitella vilkkaasti. Probyn esityksiä pidettiin liian seksikkäinä "hullu amerikkalainen" vaadittiin poistettavaksi maasta.

Iltaisin Probyn menestys oli taattu. Valonheitinten loistaessa komeaääninen laulaja lumosi täpötäysiä naiskatsomoita: musta kiiltävä tukka oli rusetilla niskassa Tom Jones -lettinä, päällä röyhelöpaita ja kireät alaspäin levenevät samettihousut. Taustalla säesti kymmenmiehinen orkesteri, vaikutelma oli hypnoottisen tehoisa.

P. J. Probylle myönnettiin kuukausi lisää työlupaa maaliskuun 23 päivään asti. Sen jälkeen häntä odottavat uudet häätökäskyt.

PJP ei aukaise suutaan vain vaikuttavaan lauluun. Lehtimiehet ovat loputtomiin tallettaneet hänen kunnianhimoisia lausahduksiaan.

Haluan tulla yhtä kuuluisaksi kuin Elvis Presley tai The Beatles, sanoo Proby. Minua ei kiinnosta sellainen ura kuin Billy J. Kramer tai Gerry & The Pacemakers. Kaikki tai ei mitään.

Viimeksi Proby on ilmoittanut haluavansa tehdä Shakespearen Othellosta musicalin, jossa pääosassa olisi Cassius Clay.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit