Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kunnolliset varusteet mukaan hiihtolomalle

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Kiitettävän monet hiihtoloman viettoon lähtijät ovat noudattaneet rautateiden esittämää toivomusta ja tuoneet suksensa ajoissa rautatieasemalle.
Kiitettävän monet hiihtoloman viettoon lähtijät ovat noudattaneet rautateiden esittämää toivomusta ja tuoneet suksensa ajoissa rautatieasemalle.

Hiihtolomasesonki alkaa perjantaina, joka on viimeinen koulupäivä. Samana iltana lähtee Helsingistä koululaisten vyöry pohjoisempana sijaitseviin hiihtokeskuksiin. Kaikki eivät suinkaan mene Lappiin saakka, vaan viettävät lomansa maaseudulla sukulaisten ja tuttavien luona. Myös suuri joukko jää Helsinkiin. Heille kaupungin urheilu- ja ulkoiluvirasto on suunnitellut monipuolisen hiihtolomaohjelman.

Hiihtolomalle lähtijät pakkaavat tavaroitaan. Mitä oikein on otettava mukaan? Siitä keskustellaan monessa kodissa vilkkaasti juuri nyt. Varusteet eivät saa olla puutteelliset, mutta ei pidä sentään ottaa mukaan muuttokuormaakaan.

 – Mikäli matkustatte maalle sukulaisten tai tuttavien luo viettämään hiihtolomaa, niin ilmoittakaa emännälle hyvissä ajoin. Vaikka tietäisitte olevanne varmasti tervetulleita vieraita, pitää emäntä siitä, että hän saa ajoissa tietää ruokavieraiden määrän.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit