Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

LP:lle uusi "hyvän tahdon partioauto"

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
"Hyvän tahdon partioauton" luovutti Claes Rydman (vas.), ja auton otti vastaan ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva.
"Hyvän tahdon partioauton" luovutti Claes Rydman (vas.), ja auton otti vastaan ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva.

Liikkuva poliisi sai eilen uuden "hyvän tahdon" partioauton. Ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva vastaanotti toimitusjohtaja Claes Rydmanilta maahantuojayhtiön lahjoittaman valkoisen Saab Sportin, jonka sijoituspaikaksi on määrätty Turku. Luovutus tapahtui Helsingin Lehdistö-Poliisikerhon kokouksen yhteydessä.

Kun poliisin ensimmäinen "hyvän tahdon partio" aloitti toimintansa noin kahdeksan vuotta sitten, herätti se huomiota ei vain omassa maassamme vaan myös muualla. Poliisin avustavaa ja neuvovaa toimintaa ei oltu silloin vielä muualla pelkistetty samalla tavoin kuin meillä, kertoi ylipoliisipäällikkö Jarva.

Nykypäivinä liittyy "hyvän tahdon partioiden" toiminta kiinteästi poliisin valkoiseen linjaan eli näkyvään valvontaan. Vastaanottamamme auto on tämän mukaisesti valkoinen. Luettelo sen erikoisvarusteista käsittää 80 nimikettä.

Pulaan joutunut matkamies voi partiolta saada teknistä apua, polttoainetta, varaosia ja monenlaisia tietoja. Onnettomuustapauksien varalta on partiolla paitsi asianmukainen koulutus myös monia erikoisvarusteita.

Täysin uutta on poliisiauton valaistu kattokilpi. Monien kokeilujen jälkeen on päädytty ratkaisuun, joka kuuluu uusimman HT-automme varusteisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit