Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neuvostoliiton pelaajat hankkivat luistelutaitonsa jääpalloilemalla

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Tampere, keskiviikkona (Antero Raevuori)

Valmentaja Anatoli Tarasov puhalteli pilliinsä, huusi mahtavalla äänellään käskyjä pelaajille ja kiemuroi jäällä punainen paita yllään ja käsivarret ristissä rinnan päällä kuin 1800-luvun kavaljeerit moskovalaisessa hienostopiirin luisteluillassa.

Mutta hän oli mies paikallaan. Sillä hänen suojattinsa, vakavimmat MM-ehdokkaat, antoivat näytteen siitä, mitä on tulossa turnajaisten aikana.

 – Tarasov hallitsi kenttää ja pelaajiaan. Joukkueen toinen valmentaja Arkadi Tsernysev puolestaan jakoi jyviä täysinäisestä tietovakastaan. Monet ovat kiinnittäneet huomiota joukkueemme luistelutaitoon. Luistelutaito, tai lähinnä nopeus ei suinkaan johdu siitä, että pelaajamme olisivat syntyneet luistimet jalassa. Luistelunopeuden paras perusta on jääpallossa. Suurella kentällä kehittyy nopeus. Monet jääkiekkoilijoistamme ovat pelanneet ja pelaavat edelleenkin hyvin paljon jääpalloa, vaikka pitävätkin kiekkoilua mielilajinaan.

 – Kaikki pelaajat ovat kotoisin Moskovasta, he asuvat siellä ja näin ollen myös maajoukkueen pitkät yhteisharjoitukset pidetään pääkaupungissa. Pelaajat voivat viettää kotielämää, ei pääse syntymään minkäänlaista täydellistä kyllästymistä pelaamiseen. On lisäksi muistettava, että suurin osa pelaajistamme on armeijan joukkueesta ZSKA:sta. He joutuvat suorittamaan normaalia asepalvelusta pelaamisen ohella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit