Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Goldie-kotka katosi nyt salaperäisesti

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lontoo, 5. 3. (Olli Kivinen)

Lontoon Goldie-kotka juhli ensimmäisen vapausviikkonsa päättymistä katoamalla salaperäisesti Lontoon pohjoisista kaupunginosista, ja sen perässä juosseet poliisit eivät kerenneet enää kotkanmetsästykseen jouduttuaan murtovarkaiden kintereille.

Goldien lehtisuosio nousi perjantaina pääkirjoitusasteelle arvokkaan ja liberaalisista mielipiteistään tunnetun The Guardianin päättäessä seurata yleisön vaatimuksia ja ehdotti, että Goldie saisi olla niin kauan vapaana kuin sitä huvittaa. Guardian toivoi lisäksi, että Goldien puoliso päästetään vapaaksi, jotta kotkapariskunta voisi perustaa oman pienen pesän parlamenttitalon torniin, silloin niistä varmaankin tulisi vähintään yhtä kuuluisia kuin Edinburghin St. Gilesin katedraalissa vuonna 1416 pesineestä haikarapariskunnasta.

Guardian ei usko, että Goldie on halukas syömään pieniä lapsia sen paremmin kuin koiriakaan, kunhan sille vain annetaan säännöllisesti kunnon pihviä jossakin rauhallisessa Lontoon kolkassa. Lehti toteaa, että Goldie on viikon vapausaikanaan viihdyttänyt lontoolaisia enemmän kuin konsanaan kuusivuotisen häkkikautensa aikana, ja että se saattaisi hyvinkin tottua asutuskeskuselämään ja nauttia Cityn keinotekoisista kallioista.

Muutenkin Goldien lehdistösuosio kasvaa koko ajan - kahdessa päivässä se jätti taakseen poliitikot, ja nyt on Elisabeth Taylorkin vaarassa jäädä hopealle. Financial Times on tällä hetkellä ainoa Lontoon päivälehdistä, joka uskaltaa uhmata tilaajiensa vihaa ja olla seuraamatta Goldien lentelyä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!