Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Goldie-karkulainen pitää huolta lontoolaisten liikunnantarpeesta

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Rapaisessa ja lumisessa Lontoon Regent-parkissa toista viikkoa ympäriinsä lentelevä suomalaissyntyinen Goldie-kotka pitää aivan ilmeisesti pilkkanaan hoitajiaan ja Lontoon arvokkaita poliiseja, ja monisatapäinen uskollinen ihailijajoukko nauraa sydämensä pohjasta sulavasti lentävän kotkan ja nenä punaisena ja kädet sinertävinä ympäri puistoa juoksentelevien kotkanhoitajien väliselle epätasaiselle taistelulle.

Goldien seikkailut alkavat saada "suurpoliittista väriä" vapautta rakastavan suomalaisen kotkan tapettua ja syötyä muscovy-ankan ja paettua sen jälkeen Yhdysvaltain suurlähettilään asunnon puutarhaan ilmeisesti turvapaikkaa hakemaan. Nootteja ei ole tullut vielä minkään maan edustajilla, mutta hoitajat huolestuvat huolestumistaan.

Sillä aikaa Goldie nauttii elämästään täysin siemauksin. Sen löytäminen ei ole vaikeaa, sillä laajassa puistossa ei tarvitse muuta kuin katsoa, missä niskat kenossa puuhun tuijottava ihmisjoukko kulloinkin seisoo. Havaitsemista helpottavat vielä paikalla olevat kolme autoa ja moottoripyöräpoliisit, jotka ovat hieman vaikean näköisiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit