Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stockmann avasi toisen tavaratalon Tampereella

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Veikko Lintinen
Tampereella eilen avattu tavaratalo. Uusi rakennus on yhdistetty 8 vuotta vanhaan myymälään maanalaisella käytävällä. Sijaintinsa ansiosta rakennus ristittiin kulmataloksi. Se on myös Tampereen ensimmäinen liiketalo, jossa on otettu käyttöön autojen pysäköinti rakennuksen katolle.
Tampereella eilen avattu tavaratalo. Uusi rakennus on yhdistetty 8 vuotta vanhaan myymälään maanalaisella käytävällä. Sijaintinsa ansiosta rakennus ristittiin kulmataloksi. Se on myös Tampereen ensimmäinen liiketalo, jossa on otettu käyttöön autojen pysäköinti rakennuksen katolle. Kuva: Veikko Lintinen
Tampere, maanantaina.

Stockmann avasi maanantaina Tampereella toisen tavaratalon, joka sijaitsee kulmittain vastapäätä 8 vuotta ostajia palvellutta kantataloa. Kulmataloksi ristitty uusi osa on yhdistetty kantataloon Kauppakadun alitse johdetulla tunnelilla, joten molemmat tavaratalot muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Uuden osan ansiosta Stockmannin myyntitilat ovat nyt kaksinkertaistuneet entisestä.

Tavarataloon on perustettu kokonaan uusia mm. kodin sisustamista palvelevia osastoja. Entisten osastojen toiminta-alaa ja valikoimia voidaan huomattavasti monipuolistaa laajentuneissa tiloissa. Uuden tavaratalon katolle on rakennettu Tampereen ensimmäinen kattopysäköintialue, johon mahtuu 40 autoa. Katolle nouseminen tapahtuu Kauppakadun puoleiseen talonsivustaan rakennettua ajoväylää myöten.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit