Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Mölli" ja Lalli Suomen show-veikot

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Tampere, tiistaina (Antero Raevuori)

Värikkäät hahmot, joita on aina ja on nytkin MM-kisoissa, eivät useinkaan ole suuria pelaajia – poikkeuksia tietysti on vaan paremminkin tietynlaisia show-tyyppejä, joita yleisö tarkastelee mielellään ja joiden erikoislaatuisuudelle se saattaa antaa suurenkin arvon.

Tällaiset pelaajahahmot ovat tavallisesti rapakon takaisen kiekkomaailman kasvatteja. USA:n ja Kanadan joukkueesta heitä nytkin löytyy, mutta pari värikästä hahmoa voi ainoana eurooppalaisena joukkueena sanoa omistavansa oma leijonamiehistömme.

 – Matti Keinonen on saanut kanadalaiset havaitsemaan uutena ja yllättävänä tosiasiana, ettei show-pelaajan edellytys ole pelkästään suuri koko, kovat otteet ja nopea, mutta suoraviivainen luistelutyyli.

Heitä on ihmetyttänyt tuo pienikokoinen suomalainen hyökkääjäpelaaja, joka pystyy tekemään luistimillaan olemattoman pienen ympyrän ja kuitenkin pystyy pitämään kiekon hallussaan ja samalla jopa saattaa vastustajat naurunalaiseksi. Mitä voivat puolustajat tehdä, kun heidän edessään on hyökkääjä, joka tekee aivan muuta kuin he saattavat odottaa, totesivat kanadalaiset päätään pyöritellen.

Lalli Partisen edessä ei yleisö voi pysyä kylmänä – silloin kun Lalli ei pidä siitä ajatuksesta, että joku vastapelaajista pysyy pystyssä. Mies keikahtaa kumoon, maila sinkoutuu taivaan tuuliin ja Lalli seisoo pystyssä "vakaana, vanhoillaan" kuin Sven Dufva aikoinaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit