Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lontoossa noin 100.000 ihmisasunnoksi kelpaamatonta taloa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lontoo, 11. 3. (Olavi Aarrejärvi)

David Copperfield ja Sherlock Holmes ja muut kuningatar Viktorian aikalaisista, voisivat tuntea olonsa varsin kotoisiksi nykypäivien Lontoossa, nimenomaan sen etelä- ja itäosissa, ilmenee torstaina valmistuneesta lontoolaisten asumisia koskevasta raportista. Julkinen salaisuus Lontoon slummeista on nyt virallinen ja alaston totuus, poliittinen dynamiittipanos, jonka hallitus viskasi torstaina konservatiivien jalkoihin.

Raportti osoittaa nimittäin, että Lontoossa on ehkä 100.000 ihmisasunnoiksi kelpaamatonta rakennusta, jotka ovat nykyisin täydessä käytössä. Varsinaisen Lontoon alueella vain 45 prosenttia talouksista omistaa kylpyhuoneen ja saa keittiöönsä kuuman veden. Heidän lisäkseen on runsaasti sellaisia talouksia, jotka käyttävät yhteistä kylpyhuonetta ja keittiötä sekä eteisessä olevaa käymälää.

 

Eräissä osissa Lontoota 75 prosenttia talouksista on jopa vailla vesijohtoa ja pysyviä ruoanlaittomahdollisuuksia, jopa seitsemänkin perhettä joutuu käyttämään samaa kylpyhuonetta. Keskuslämmitys puuttuu luonnollisesti kaikista näistä asunnoista, ja valtaosasta niistäkin, jotka englantilaisten normien mukaan ovat asunnoksi kelpaavia. Asunnoksi kelpaamattomien rakennusten lukumäärä on komitean raportin mukaan huomattavasti suurempi kuin se 45.000, joka esitettiin aikaisemmin erillisessä tutkimuksessa. Jos tilannetta arvosteltaisiin esim. pohjoismaisten normien mukaan, luku olisi niin suuri, ettei sitä kehtaa edes mainita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit