Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maria Callas laulaa taas Metropolitanissa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Erityisesti Helsingin Sanomille
New York, 15. 3. (UPI)

Kuluvan näytäntökauden neljäs Tosca-esitys on ensi perjantaina Metropolitan-oopperassa, ja Maria Callas palaa silloin tekaisin oopperaan, joka erotti hänet seitsemän vuotta sitten. Kaikki paikat on jo kauan sitten myyty loppuun.

Maria Callas saapuu New Yorkiin Pariisista, missä hän on harjoitellut yksinäisyydessä kaikki ne kuukaudet, jotka ovat kuluneet siitä, kun hän teki sovinnon Metropolitanin pääjohtajan Rudolf Bingin kanssa.

Callasin on menestyttävä hyvin perjantai-illan esityksessä, mikäli hän aikoo edelleen pysyä maailman johtavien sopraanojen joukossa. Callas on viimeksi laulanut Toscan Lontoossa viime vuoden tammikuussa. Bizet'n Carmenin levytyksen lisäksi hän ei ole paljon tehnytkään viime aikoina.

Metropolitanissa hän esiintyy Toscassa vain kaksi kertaa – maaliskuun 19. ja 25. pnä. Molemmat esitykset on jo myyty loppuun.

Tämä ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä Maria Callas kuuluu todella suuriin oopperataiteilijoihin. Hänen esiintymisensä näyttämöllä on vertaansa vailla. Mary Gardenin jälkeen oopperan piirissä ei ole ollut niin loistavaa näyttelijää, sanovat asiantuntijat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit