Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Leikkipaikkoja ei ole Katajanokalla

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lasse Holmström / Lehtikuva
Katajanokan epäsiistiä ranta-aluetta esitteli Katajanokka-seuran puheenjohtaja, dipl.ins. Koskelaisen puoliso.
Katajanokan epäsiistiä ranta-aluetta esitteli Katajanokka-seuran puheenjohtaja, dipl.ins. Koskelaisen puoliso. Kuva: Lasse Holmström / Lehtikuva

Lasten leikkipaikkatilanne on erittäin huonossa jamassa Katajanokalla. Täällä ei ole kuin yksi ainoa puisto ja sekin on nurmikenttänä, johon lapsilla ei ole juuri asiaa. Aivan kateeksi käy uusien esikaupunkialueiden väljiä leikkitiloja ja pallokenttiä. Esimerkiksi Katajanokan rantoja puhdistamalla voitaisiin tämä puute poistaa ainakin osittain, kertoi seuran puheenjohtaja Heikki Koskelainen yhdessä vaimonsa kanssa, joka myös on innokas seuran jäsen.

Liikennekysymys on myöskin ongelmana, josta on tehty monenlaisia esityksiä. Näkisimme mielellämme säilytettävän vanhan Katajanokan kanavan, joskin silta siihen olisi uusittava, sillä onhan se jo ainut laatuaan Helsingissä. Muusta toiminnasta dipl.ins. Koskelainen mainitsi jokavuotisen Katajanokan ympärijuoksun sekä lapsille järjestettävät joulujuhlat. Viime jouluksi jaettiin myös muutamille Katajanokan vanhuksille suuret joulupaketit. Kalastuskilpailut ovat myös seuran erikoisuutena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit