Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisradion Espanja-ohjeista tiedustelu ulkoministeriöön

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Espanjan suurlähettilään käyntiin Suomen ulkoministeriössä, kansanedustajien Yleisradiolle tekemään kyselyyn, ulkoministeriön tiedonantoon ja Yleisradion lyhyeen selontekoon, johti viikonvaihteessa julkisuuteen luiskahtanut tieto Yleisradion "omalle väelle" tarkoitetusta kirjelmästä. Siinä ilmoitettiin ääniradion toimittajille, että Espanjaa ei vastaisuudessa saa "mainita mukavana matkailumaana" eikä yhteyksissä,

jotka voitaisiin katsoa mainonnaksi.

 – Yleisradion lehdistölle antamassa lyhyessä selvityksessä (julkaistu toisaalla tehdessämme) ilmoitetaan, ettei kysymyksessä ole kirjallinen yleinen ohje, vaan eräille avustajille kirjallisessa muodossa lähetetty tiedoksianto, jonka epäonnistunut sanamuoto on saattanut johtaa asian väärin ymmärtämiseen.

 – Muutamia vuosia sitten ilmeni Ruotsissa pyrkimyksiä mm. eräiden ammattijärjestöjen jäsenistön Espanjan-innostuksen rajoittamiseen. Jopa suuri matkailuorgaani katsoi silloin sopimattomaksi ruotsalaisenjärjestäytyneen työ- ja toimihenkilöstön lomailemisen francolaisen järjestelmän mukaan hallitussa maassa. Nykyisin on kuitenkin seuramatkailu Espanjaan kasvanut niin valtavaksi, että eräät suosituimmista turistikeskuksista ovat huomattavalta osaltaan ruotsalaisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit