Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Reaalikoe ei pelästyttänyt

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva Lasse Holmstörm
Pian alkaa älyn- ja muistinmittelö, missä punnitaan vähintään kahdeksan vuoden aikana päähän päntätyt opit. Helsingin Normaalilyseon abiturientit Seppo Kaitila (vas.) ja Lauri Salasmaa järjestäytyivät paikoilleen "viittä vaille ennen H-hetkeä".
Pian alkaa älyn- ja muistinmittelö, missä punnitaan vähintään kahdeksan vuoden aikana päähän päntätyt opit. Helsingin Normaalilyseon abiturientit Seppo Kaitila (vas.) ja Lauri Salasmaa järjestäytyivät paikoilleen "viittä vaille ennen H-hetkeä". Kuva: Lehtikuva Lasse Holmstörm

Jokerikysymykset uutena

Kello oli noin 14.30 perjantaina, ja Helsingin Normaalilyseon tämän kevään abiturienteista oli jo muutama jättänyt ylioppilaskirjoitusten ensimmäisen kokeen, reaalin, vastaukset valvoville opettajille. Koesalin oven pojat vielä painoivat hiljaa ja vakavasti kiinni, mutta heidän päästyään omaan luokkaansa alkoivat mielipiteet halkoa ilmaa ja syömättä jääneet eväät painuivat hyvällä vauhdilla vatsoihin.

 – Uutuutena tämän vuoden reaalikokeessa olivat ns. jokerikysymykset. Jokaisessa reaaliaineryhmässä oli ristillä merkitty tavallista vaikeampi kysymys, mistä täysin oikein vastannut saa jopa yhdeksän pistettä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit