Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vauvauutisia, ystävyyttä ja prinssihäät

Tahdon asialla -juttusarja päättyy. Mitä palstalla esiintyneille ihmisille kuuluu nykyään?

Ihmiset
 
Hanna Reinikainen
Sabrina Bqain
Vuosi sitten Sanni-Kaisa ja Henry Kaunislehto valmistautuivat häihinsä. Kohta heille syntyy esikoislapsi.
Vuosi sitten Sanni-Kaisa ja Henry Kaunislehto valmistautuivat häihinsä. Kohta heille syntyy esikoislapsi. Kuva: Sabrina Bqain
Palstalla kirjoitetaan häistä ja kaikesta niihin liittyvästä. Palsta ilmestyy tänään viimeistä kertaa.

Esikoinen ennen kesää
Vantaalla vietetään pian pumpulihäitä. Huhtikuussa tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Sanni-Kaisa ja Henry Kaunislehto sanoivat toisilleen "tahdon" Helsingin Vanhassa kirkossa. Parin ensimmäisen aviovuoden kruunaa toukokuussa syntyvä esikoinen.

Rakkaus roihuaa Kaunislehtojen perheessä edelleen.

"Tuntuu, että olemme yhtä rakastuneita kuin vuosi sitten, ellei vieläkin rakastuneempia. Toki vähän jännittää, miten suhde muuttuu vauvan saavuttua, mutta olemme pyrkineet keskustelemaan asiasta etukäteen", Sanni-Kaisa pohtii.

Henryn mukaan jo parin päivän työmatka saa melkoisen ikävän aikaan. "Uuden perheenjäsenen odotus saa myös katsomaan puolisoa eri tavalla ja tuo uusia, ihania piirteitä esiin Sannista."

Onko avioliiton solmiminen muuttanut jotain?

"Avioliitto on tuonut jonkinlaista vakautta ja pohjaa kaikelle muulle. Se on sellainen muuri, johon voi luottaa, vaikka kaikki muu ympärillä tippuisi niskaan", Henry sanoo.

 

Ystävyys on lujittunut
Marja Korholan ja Juha Nousiaisen häitä tanssittiin viime heinäkuussa Ristiinassa. Korholan tukena hääjärjestelyissä oli hänen paras ystävättärensä Paula Pauniaho. Runsaat 30 vuotta sitten morsiamen ja kaason roolit olivat toisinpäin.

Heinäkuisten häiden jälkeen sekä Korholan että Pauniahon arjen ovat täyttäneet työt. Häämuistoihin on kuitenkin palattu yhdessä useasti ja koko polttariseurueen voimin.

"Ihania muistoja", Pauniaho tiivistää.

"Kaikki rakkaat ihmiset paikalla, hieno sää, upeita esityksiä ja koskettavia puheita. Minulla oli tunne, että hääväki todella jakoi onnemme ja nautti juhlasta", Korhola muistelee.

Näiden kahden naisen välejä häävalmistelut vain lujittivat.

"On ainutlaatuista, että pitkässä ystävyydessä tulee vielä tällainen huippuhetki eteen", Pauniaho miettii.

"Häävalmistelut ja häät ovat yksi helmi ystävyytemme helminauhassa. Olisi ollut outoa valmistella häitä yksin. Minulle ainakin oli alusta asti selvää, että koko häähuuma koetaan yhdessä Paulan kanssa", Korhola summaa.

 

Lisää kuninkaallista loistoa
Espoolainen Päivi Salminen-Kultanen tunnusti viime vuonna fanittavansa kuninkaallisia häitä. Erityisen läheisiä hänelle ovat Ruotsin kuninkaalliset, joiden elämää hän on seurannut kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian häistä asti.

Kesällä Salminen-Kultanen sukeltaa jälleen kuninkaallisiin häätunnelmiin. Kesäkuun puolivälissä hän suuntaa ystävättäriensä kanssa Tukholmaan todistamaan prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häähumua.

"Varasimme lennot ja hotellin heti, kun häiden virallinen päivämäärä julkaistiin, ja hioimme taktiikan. Menemme Kuninkaanlinnan lähelle reitille, jota aviopari kulkee hevoskärryissä. Sofia ja Carl Philip ovat kaunis pari ja odotan, että saamme kokea monia tunteikkaita hetkiä."

Päivi Salminen-Kultasen kotialbumi
Keväällä 2011 Päivi Salminen-Kultanen kohotti Hyde Parkissa maljan prinssi Williamin ja Kate Middletonin häiden kunniaksi.
Keväällä 2011 Päivi Salminen-Kultanen kohotti Hyde Parkissa maljan prinssi Williamin ja Kate Middletonin häiden kunniaksi.
Heli Blåfield
Marja Korhola (vas.) on palannut heinäkuisten häidensä tunnelmiin monesti kaasonsa Paula Pauniahon kanssa.
Marja Korhola (vas.) on palannut heinäkuisten häidensä tunnelmiin monesti kaasonsa Paula Pauniahon kanssa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit